Az Xbox Game Pass előfizetők 2024 júniusában 5 játéktól kénytelenek búcsút venni, legalábbis a szolgáltatáson belül. Íme a teljes lista.

2024.06.03. – Sajnos eljött a szomorú pillanat, amikor be kell jelentenünk, hogy az Xbox Game Pass kínálatából bizony néhány játék kikerül 2024 júniusában. Bár őszintén szólva ez még mindig nagyon kevés cím ahhoz képest, hogy májusban 34 játékot veszítettek a PlayStation Plus Extra előfizetői. Ráadásul talán igazam van, amikor azt mondom: ezért az 5 játékért nem sokan fognak könnyeket ereszteni.

Game Pass távozás

Ahogy arról a GameRant is beszámolt, a Xbox Game Pass előfizetők 5 játéktól lesznek kénytelenek búcsút venni június 15-én. Érdekes, hogy ezeket a távozó játékokat akkor szokták bejelenteni a „Leaving soon” szekcióban, amikor az érkező címeket is, ez azonban most korábban megtörtént. A Microsoft amúgy kéthetente távolít el játékokat a katalógusból, amit aztán friss megjelenési hullám követ. Nemrég például kiderült, hogy a Call of Duty: Balck Ops 6 is benne lesz a szolgáltatásban a megjelenés napján.

Távozó játékok 2024. június 15-én:

Játék Műfaj Platform Bekerült Végigjátszás ideje
Bramble: The Mountain King Akció-Kaland Felhő, Konzol, PC 2023 június 4.5–7 óra
High On Life FPS 2022 december 9.5–20.5 óra
Rune Factory 4 Special RPG, Farmszimulátor 2023 június 39–166 óra
Spacelines from the Far Out Roguelike, Management Sim 2022 június 5–14.5 óra
The Bookwalker: Thief of Tales Kaland 2023 június 7–13.5 óra

Játékok

Jó hír, hogy a legtöbb játék simán végigjátszható, mielőtt eltűnik a kínálatból. Gondolom egyik cím sem olyan, ami miatt nagyon sírni fog, de ha mégis, akkor bizonyára már külön is megvan a játék. A Microsoft persze még sok új megjelenést tartogat erre a hónapra, mivel a vállalat még nem jelentette be hivatalosan az Xbox Game Pass 2024. júniusi játékait. Ez valószínűleg június 4-én történik meg, amikor a Rolling Hills és a Firework is bekerül a szolgáltatásba.

Ezt láttad?

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

×