Ha még nem láttad, most otthon is rávetheted magad a nemrég nagy sikert aratott Godzilla mozira, ami most magyar szinkronnal is elérhető.

2024.06.02. – Jó hírünk van azoknak, akik szeretik a Japán filmeket. Az Oscar-díjas Godzilla Minus One már nem csak kölcsönözhető, de nálunk Magyarországon is felkerült a Netflix kínálatában. Ez azt jelenti, hogy már otthonod kényelméből élvezheted a filmet. Ahogy a Godzilla.com írja, bár a Netflixen jelenleg csak a Minus One színes változata látható, még a nyáron felkerül a fekete-fehér változat is.

Godzilla

A filmet eredeti nyelven japánul, vagy angolul is meg lehet nézni, de nagyon jó hír, hogy teljes magyar szinkron is készült hozzá. A rengeteg pozitív kritika mellett a Minus One történelmet írt a 96. Oscar-díjátadón is, amikor megnyerte a legjobb vizuális effektek kategóriáját, ami a franchise első Oscar-díját jelentette. Ez egy lelkesítő, látványos film, amiben a szörnyek királya a második világháború utáni Japánban pusztít, szóval visszatérünk a gyökerekhez.

Ha egyébként érdekel a Godzilla téma, akkor ajánljuk figyelmedbe Büki Dani videóját, aki a teljes jelenséget összefoglalta. Jó szórakozást!

Ezt is láttad?

A 10 legjobb Batman színész – rájuk szavazott a legtöbb rajongó

×