Csak néhány napja jelent meg egy izgalmas co-op horror a Steamen, ami máris pozitív értékeléseket kapott, ráadásául most picit olcsóbb is, és kipróbálható.

2024.06.02. – Akkor a legjobb horrorjátékokkal játszani, amikor lehetőség van arra, hogy a haverok, barátok is beszálljanak a buliba. Így talán kisebb az esély arra, hogy (olyan hamar) tele lesz a gatya, bár van az a szint, amikor már mindegy ki van melletted. A Lethal Company és a Phasmophobia is bizonyítja, hogy a horror, mint műfaj igen nagyot megy mostanában, szóval van igény a feszültséget keltő horrorjátékokra. Ehhez a hangulathoz nagyban hozzájárulnak azok a játékok, amik érzékelik, hogy mit beszélünk a társunkkal, és reagálnak rá. Nos, a nemrég Steamen megjelent Panicore is ilyen.

Panicore

A Panicore a ZTEK Studió második játéka, a korábbi The Devourer: Hunted Souls is „nagyon pozitív” Steam értékeléseket kapott. A Panicore-ban te és a haverjaid „városi felfedezők” vagytok, akik szeretnek elhagyatott helyszíneken járni, hogy értékes kincseket és jó sztorikat fedezzenek fel. Ahogy azonban az minden jó horrorjátéktól elvárható, hamar jön egy „kis” probléma, amikor láthatatlan erők csapdába ejtenek egy para épületben. Innen az egyetlen dolgunk, hogy megpróbáljunk kijutni, amihez át kell kutatni mindent, miközben minden hely több lehetséges kiutat kínál. Azonban óvatosan kell közlekedni, mivel a lépteket, hangokat, beszélgetést meghallják a sötétben leselkedő veszélyes lények.

Akció és demo

Ráadásul most talán nagyon könnyű rávenni a haverokat arra, hogy szálljanak be, mivel a Panicore alapból sem drága, de most 10 százalékos kedvezménnyel húzható be. Ez azt jelenti, hogy június 7-ig 4.49 euróba kerül, ami kb. 1700 forint. Drágább egy lángos. Ha ez nem lenne elég, a Steamen teljesen ingyen kipróbálható a játék egy demo segítségével, így biztosan nem ér csalódás. Annyi, hogy a demóban 5 helyett 4 fős csapatban vághatunk neki a kalandnak.

Bár a demó beállításai és az előrehaladás átkerülhetnek a teljes verzióba, ha végül megveszed, a ZTEC azt ajánlja, hogy töröld a mentésedet, mielőtt elindítanád a teljes játékot. Ha valami újdonságra vágysz, akkor ez a horror talán pont neked és a haverjaidnak szól.

Ezt láttad?

Robotbunyó, stripperek, romantika – Ütős a Netflix júniusi film/sorozatfelhozatala

×