Régóta tudni, hogy a Netflix animációs Tomb Raider sorozatot készít. Most itt az új előzetes és a várva várt megjelenési dátum is.

2024.06.02. – Nagyon rég bejelentette már a Netflix, hogy egy ismert videojátékból készít sorozat-adaptációt, szóval a Tomb Raider rajongók ismét külön történetet kapnak Lara Croft életéből. Az élőszereplős változat helyett azonban egyelőre egy animációs sorozatot kapunk, aminek most bejelentették a megjelenési dátumát egy új, látványos előzetes keretein belül.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

A sorozat természetesen a Netflixen lesz nézhető, 2024 október 10-től. Az új előzetes közben egy picit alaposabb betekintést enged a sorozatba. A történet a Survivor trilógia (Tomb Raider – 2013, Rise of the Tomb Raider – 2015, Shadow of the Tomb Raider – 2018) eseményei után játszódik, ami a fiatalabb Lara Croftra koncentrált. A Netflix szerint Lara kénytelen lesz szembenézni valódi énjével, és eldönteni, milyen hős akar lenni, miközben egy veszélyes és hatalmas ellopott ereklyét keres.

 

A Tomb Raider: The Legend of Lara Croft sorozatot először 2021-ben jelentették be, amit a Legendary Television és a Powerhouse Animation, a Castlevania anime mögött álló stúdió készít. Producere és írója Tasha Huo, akit The Witcher: Blood Origin kapcsán ismerhetünk. Lara Croft hangját Hayley Atwell (Mission: Impossible – Halálos iramban) adja majd, de simán lehet, hogy nálunk magyar szinkront is kap. Fontos, hogy a The Legend of Lara Croft nem tévesztendő össze a másik TR sorozattal, amit jelenleg az Amazon készít.

Ezt láttad?

127 (!!!) film érkezik a SkyShowtime kínálatába – köztük több korszakos mestermű

×