Készült egy kiváló koncepcióvideó arról, hogy hogyan is nézhetne ki a Half-Life 2: Episode 2 előzetese, ha a játék valaha is megjelenne.

2024.06.02. – Egy játékfejlesztő, Unknown Dino, aki a hamarosan megjelenő FEROCIOUS című dinós FPS-en dolgozik, megosztott egy rövid rajongói filmet, ami a Half-Life univerzumon alapul. A videó bemutatja, hogyan nézhetne ki a Half-Life 2: Episode 2 folytatásának előzetese, ha valaha is megjelenne. A trailerben a Combine világát láthatjuk, amint a következő kísérletükre készülnek, hogy visszaszerezzék a Föld feletti uralmat. A világuk egyáltalán nem hasonlít a Földre.

Fontos megemlíteni, hogy a fejlesztő az előzeteshez minden vizuális eszközt maga készített a semmiből. Tehát a képek, rajzok, modellek, textúrák, animációk, minden egyedi, amit a trailerben látsz. Az egyetlen kivétel ez alól természetesen G-man és Dr. Breen arca. Ezenkívül Unknown Dino nem használt semmilyen AI-eszközt a projekthez, még a koncepció fázisában sem. A kisfilm fő inspirációja egyébként a Half Life 2 Artbook, a „Raising The Bar” volt. De azért láthatunk itt Alien, Denis Villeneuve sci-fi filmek és  Scorn inspirációkat is. A végeredmény egészen elképesztő lett.

Nem

Nem, Unknown Dino nem tervezi, hogy ebből rendes játék lesz. Tehát ne számítsatok ingyenes, rajongói Half-Life 3 játékra. Ez csak egy menő koncepcióvideó, semmi több. Ahogy írtuk is, a fejlesztő most egy lövöldözős játékon dolgozik, ami szintén nagyon izgalmas. A FEROCIOUS gazdag, részletes környezetet ígér, amit szintén maga készített. Baromi jól néz ki. Egy szigeten találjuk magunkat, ami tele van dínókkal, túlélni pedig nem lesz könnyű, miután ragadozók leselkednek ránk. Még jó, hogy van nálunk lőfegyver. Ez már látható a Steamen, bár egyelőre nincs megjelenési dátum. Az viszont biztos, hogy nagyon látványosnak ígérkezik.

Ezt láttad?

8 elképesztően kínos reklám videojátékokban – amikor visszaüt a mohóság

×