A Call of Duty Modern Warfare 3 és Warzone játékosok idén júniusban is teljesen ingyenes Pride tematikájú fegyverskineket kapnak.

2024.06.02. – Ahogy minden évben, 2024-ben is a június a Pride hónapja, amikor a világ LMBTQI közösségei összegyűlnek, ünneplik a szabadságot és azt, hogy önmaguk lehetnek. A Pride hónapot pedig rendszerint a videojátékok világában is megünneplik, így ilyenkor több ingyenes tartalomhoz is hozzá lehet jutni. A Call of Duty játékosok az alkalomból teljesen ingyenes skineket kapnak, mind a Modern Warfare 3-ban, mind a Warzone 2-ben. A Pride csomag különböző fegyver-camókat tartalmaz, amik az ÖSSZES fegyverre rátehetők.

MW3 és Warzone

Az LMBTQIA+ zászlók és egyéb Pride témájú tárgyak nem újdonságok a Call of Duty világában, minden évben kapunk valamilyen ingyenes tartalmat.  A CharlieIntel egy képet is megosztott az elérhető fegyverskinekről, amik megváltoztatják a fegyverek színét és kialakítását. A csomag látszólag két emblemet is tartalmaz.

Egész hónapban

Jó hír, hogy a GameRant szerint a csomag egész júniusban elérhető marad, szóval nem kell annyira sietni, mint általában az ingyenes csomagok behúzásával. A camók a Modern Warfare 3 és a Warzone összes fegyverén alkalmazható, függetlenül a típustól és a tartozékoktól. Az új camók június 1-től elérhetőek mindkét játékban, és egy teljes hónapod van arra, hogy behúzd őket.

És ezt láttad?

A 10 legjobb Batman színész – rájuk szavazott a legtöbb rajongó

×