A Call of Duty: Black Ops 6-ról egyre több információt tudhattunk meg az elmúlt napokban. Úgy tűnik, hogy DLC-nek titulálja a Steam is.

2024.06.02. – Május utolsó heteiben csak úgy záporoztak a Call of Duty játékokkal kapcsolatos hírek. Egyrészt a soron következő Warzone és Modern Warfare III frissítést készítették elő a fejlesztők. Új fegyverek, új pályák, friss játékmódok és megannyi fejlesztés színesíti az ingyenes és fizetős módokat. Másrészt azonban egyre közelebb a Call of Duty soron következő, idei címének leleplezése is. Az elmúlt napokban kiderült, hogy valóban a Black Ops 6 nevet kapja majd az új COD játék, az első élőszereplős trailerre sem kellett sokat várni.

Kiderült az is, hogy már az első naptól kezdve fejest ugorhatnak a PC-s és konzolos Game Pass tulajdonosok az új játékba. Ezzel azonban csak tovább bővült a kérdések sora, hiszen rengeteg információt a mai napig nem osztottak meg a fejlesztők. Ezekre nagy eséllyel június 9-ig, a hivatalos bemutatóig nem is kapunk választ, ám a Steam szerverei máris elárultak valamit.

Tényleg „csak” egy DLC lesz a Call of Duty: Black Ops 6

A Call of Duty fejlesztői május utolsó napjaiban elkezdték felkészíteni a Steam szervereket is az újdonság előrendelésére, érkezésére. Emiatt derülhetett ki, hogy a Black Ops 6 valóban egy DLC lesz a Call of Duty HQ alkalmazásban. Ez azonban nem nagy meglepetés. A fejlesztők már korábban elárulták, hogy míg korábban több játékmotor váltotta egymást a COD címek alatt, a MW III-tól kezdődően ez egységes lesz. Ezért szerepel DLC-ként a Black Ops 6 is, hogy könnyebben lehessen integrálni a jelenlegi kliensbe. A Black Ops 6 és a jövőben érkező játékok a közös motor ellenére is eltérő mechanikákat, megoldásokat tartalmaznak, ám technikailag valóban DLC-nek lehet majd őket tekinteni. 

Ezt olvastad már?

A 10 legjobb Batman színész – rájuk szavazott a legtöbb rajongó

×