A Warzone Season 4 két fegyverrel bővítette a felhozatalt. A Kar98k azonnal a listák élére érkezett, ám a friss SMG sem rossz választás.

2024.06.01.- Május 29-én hivatalosan is elstartolt a Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja. A Season 4 Urzikstan újdonságokkal, négy új fegyverrel és megannyi kisebb-nagyobb fejlesztésekkel várja a játékosokat. Természetesen ezúttal is találkozhatnak heti, napi küldetésekkel a rajongók, de az új Warzone Rewards is több ajándékkal kecsegtet. Nem titok, hogy a frissítés legnagyobb sztárja a Kar98k lehet. Az ikonikus fegyver minden FPS rajongó szívét megdobogtatja, ráadásul igazán erős választásnak tűnik az első órák alapján.

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy nem csak ez a fegyver érkezett meg a Warzone kliensbe. További három fegyver is bővíti a Season 4 felhozatalát. Ide sorolhatjuk a Superi 46 SMG-t, a Reclaimer 18 Shotgunt és a Sledgehammer melee fegyvert. Ezek közül az utóbbi kettő azonban csak a Season 4 későbbi szakaszában érkezhet, várhatóan a Season 4 Reloaded frissítés után oldhatják fel a játékosok. A Kar98k után egyre többen oldják fel a Superi 46-ot, mely szintén remek opció lehet, ha a közelharcokra keresünk egy megbízható társat.

Így szereld fel a Warzone új SMG-jét, a Superi 46-ot

Egy SMG-ről beszélhetünk, ám pisztoly kalibert használ. A fejlesztők nem titkos terve az volt, hogy tovább erősítsék az amúgy sem gyenge közelharci repertoárt. A Superi 46-nak minden esélye meglesz, hogy csatlakozhasson a meta fegyverek sorába, a jelek alapján igencsak konzisztens. A fejlesztők még közepes távolságban is remek pontosságot, az átlagosnál jobb visszarúgást és brutális sebzést ígérnek. Könnyen lehet, hogy eddig tartott a Striker 9 aranykorszaka, főleg a Season 4-gyel megérkezett nerfek és buffok után. Ahogy azt sejteni lehetett, ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, a WarzoneLoadout csapata alábbi attachmenteket javasolja:

  • Barrel: Zulu OP3 Light Barrel
  • Muzzle: ZEHMN35 Compensated Flash Hider
  • Underbarrel: XRK EDGE BW-4 HANDSTOP
  • Magazine: 40 Round Mag
  • Stock: RESCUE-9 STOCK

Ezt olvastad már?

8 elképesztően kínos reklám videojátékokban – amikor visszaüt a mohóság

×