Bár sokan erre az évre várják a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater megjelenését, egy friss szivárogtatás szerint csalódni fognak.

Gábor János

2024.06.01. – Ha igaz a frissen kiszivárgott információ – márpedig eléggé megbízható leaker tette közzé -, akkor nem egészen úgy alakulnak a dolgok a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater körül, ahogy a rajongók eddig várták. A Konami sajnos nem valószínű, hogy tartja a remélt 2024-es megjelenést, bár hivatalosan ennek ellenkezőjét sem jelentette be.

A legújabb Metal Gear Solid címet a PS5-re idén érkező egyik legforróbb játékként tartják számon,

ami a PlayStation egyik januári közleményének köszönhető. Ebben 2024-re várták a franchise legújabb felvonását, de hát a megjelenési dátumok már csak ilyenek: jönnek-mennek, változnak, mi pedig kénytelenek vagyunk elfogadni. Esélyes, hogy a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterrel is így lesz, mert a sokat bizonyított Dealabs és annak bloggere, billbil-kun azt állítja, lehetséges, hogy a játék 2025-re csúszik. A szivárogtató közölte: száz százalékig maga sem biztos az információban, de már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön. Azt valószínűsíti, hogy a Konami rövidesen érkező hivatalos bejelentésében 2025. december 31-i premierdátumot fognak közzétenni.

 

Úgy tudni, hogy a játékból két fizikai kiadás érkezik PS5-re és Xbox Series X/S-re: a Standard 69,99 dollár (kb. 25 ezer forint), míg a Collector’s Edition 199,99 dollár (72 ezer forint) lesz. A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC-re is érkezik – ezt a kiadó korábban már megerősítette -, és vélhetően ugyanolyan árat kérnek majd az egyes változatokért, mint a konzol verziók esetében. Az előrendeléseket egyébként már idén megnyithatják, és erre már a június 7-i Summer Game Festen sor kerülhet.

Ezt se hagyd ki:

Xbox-evolúció: így fejlődött a világ egyik legsikeresebb konzolja

×