A Bend Studio eredetileg PlayStation exkluzív játékának PC-portját negyedáron tudod megszerezni, de már csak rövid ideig, úgyhogy siess!

Gábor János

2024.05.31. – A bődületesen látványos és méltán sikeres zombiapokalipszis egy különleges, de már csak tényleg néhány napig elérhető akcióban sokkal olcsóbb. A Steam Nyílt Világú Túlélő-Barkácsolós Fesztivál keretében alaposan leárazták, így ha eddig kimaradt az életedből, akkor eljött az ideje kicsit belekotorni a pénztárcádba, hogy megszerezd.

Erről szól a Days Gone

A sztori egy pusztító világjárvány után két évvel, a kíméletlen vadonban játszódik. Nyílt világú akció-kalandjáték, amiben a korábban törvényen kívülinek számító motoros fejvadász, Deacon St. John bőrébe bújsz. A zord harcos próbál értelmet találni az életének egy olyan világban, ahol csak halál veszi körbe. Elhagyott településeken gyűjt felszerelést, hogy különböző értékes elemeket és fegyvereket készíthessen, illetve próbál szövetségeket kötni más túlélőkkel, hogy fejlődjön és előrébb jusson.

 

A Days Gone cselekménye magával ragadó, folyamatosan változó környezetekben játszódik, erdőktől és mezőktől a havas síkságokon és lávamezőkön át a barlangokig, bányákig és apró városkákig. Ebben a világban azonban nem csak a vad zombik (korcsok) és eltorzult állatok jelentenek veszélyt, hanem a veszélyes bűnbandák is. Velük kell megküzdened a testreszabható motorod nyergéből tüzelve, stikában lopakodva vagy nyíltan szembe helyezkedve. Akárhogy is, az akciókra alaposan fel kell készülnöd, ha túl akarod élni az életveszélyes találkozásokat.

Jó hír, hogy PC-n megtalálható hozzá az ultraszéles monitor mód, a magasabb képkocka-sebesség és a feljavított grafika, valamint három különféle mód (New Game Plus, Túlélő, Kihívás) is. A Days Gone most 19.500 helyett csak 4900 forintért vihető a Steamen, magyar idő szerint június 3-a este hétig.

Ezt is olvasd el:

A 10 legjobb anime harcos rangsora – szerinted is ők a legnagyobbak?

×