A Rick és Morty-csapat egyik legfőbb fejese, a társ-ügyvezető producer Matt Roller egy teljesen új kihívásba kezd a Netflixnél. Saját sorozatot készít.

2024.05.31. – A tavalyi év nem indult jól a Rick and Morty fanoknak. A sorozat egyik ősatyját és legfőbb hangját menesztette az Adult Swim, ugyanis volt barátnője családon belüli erőszakkal vádolta meg. Mivel ez a jogi herce-hurca nem tett volna jót a sorozat megítélésének, Justin Roilandet kitették. Függetlenül attól, hogy a vádaskodás igaznak, vagy hamisnak bizonyult…

rick

A család – Rick és Morty

Sokan azt hitték, hogy ez a Rick and Morty végét is jelentheti, hiszen Roiland volt a projekt egyik mozgatórugója. Végül Dan Harmon kezébe került a staféta, s az Adult Swim is megnyugtatott mindenkit, egyáltalán nem tervezik elkaszálni a szériát. Olyannyira nem, hogy október 15-én meg is érkezett a legújabb, szám szerint 7. évad a rajongók legnagyobb örömére. Az évadban 10 új epizódot kaptunk, a visszajelzések szerint pedig a nézők abszolút meg voltak velük elégedve, nem csappant meg a sorozat minősége. Nem is kellett sokat várni a folytatás bejelentésére, nagy eséllyel 2025-ben érkezik a 8. szezon.

Új projekt a láthatáron

Harmon jobbkeze viszont nem pihen, nem elég, hogy dédelgeti a Rick and Morty-t (mint társ-ügyvezető producer és író), a legújabb hírek szerint Matt Roller egy új Netflix-sorozaton, a The Undervale-en is dolgozik éppen.

A Netflix elmondása szerint ez az új animációs sorozat egy egyedülálló anyáról és két gyerekéről szól majd, akik egy kísértetjárta szállodába költöznek. A család az anya elidegenedett és idő közben elhunyt bátyjának szellemének „segítségével” belevág a szálloda üzemeltetésébe. Innen indul a The Undervale furcsa, kísértetjárta cselekményszála, ami természetesen a Rick and Morty-sorozatból jól ismert stílusban és humorral készül majd.

Maga a projekt még nem kapott megjelenési dátumot, így a tősgyökeres Rick és Morty rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy Roller figyelmét elveszi az új feladat a 8. évad munkálataitól. Azonban egy ilyen bejelentés nem szokta azt jelenteni, hogy hosszú évekig nem látjuk a munka gyümölcsét, nagy eséllyel az év második felében meg is kaphatjuk akár a The Undervale első évadát.

Ezt olvastad már?

A 10 legjobb Batman színész – rájuk szavazott a legtöbb rajongó

×