Friss PlayStation-hírek, többek között a Monster Hunter Wilds, a Concorde vagy a Silent Hill 2 háza tájáról. Ja, és PSN-függő lesz PC-n a GoW Ragnarök.

Gábor János

2024.05.31. – Rövid, de velős State of Play eseményt tartott a PlayStation – a magyaroknak kissé lehetetlen időpontban, de sebaj: összeszedtük neked a legfontosabb bejelentéseket és előzeteseket, amikről azért maradtál le élőben, mert nagyon helyesen úgy döntöttél, inkább alszol.

Ekkor jön PlayStation 5-re és PC-re a Silent Hill 2

A Konami friss és rémisztő betekintést engedett a Silent Hill 2 remake-jébe, ami 2024. október 8-án jelenik meg PlayStation Store-ban és Steamen. Már meg is indult rá az előrendelés.

Ekkor jön a PlayStation jópofa ásza, Astro Bot PS5-re

A kontroller képességeire hangoló Astro’s Playroom közvetlen folytatása 50 felfedezhető világot kínál majd, szeptember 6-tól. Persze exkluzív lesz.

PSN-függő lesz a God of War Ragnarök PC portja

Nem tanult a hibájából a Sony, ami a Helldivers 2 PSN-regisztrációhoz kötött PC verziója miatt egy időre (addig, amíg vissza nem vonta) közellenséggé változott a rajongók körében. Most a The Verge kiderítette, hogy a szeptember 19-én új platformra megjelenő GoW Ragnarök is azzal a feltétellel lesz játszható, hogy van PSN-fiókod. Csetepatéra számítunk. De legalább jött új trailer.

Még több részlet a Monster Hunter Wildsról

A Capcom új előzetessel készült a PlayStation State of Playre. Ebből többek között kiderült, hogy új harcmodor és sötét hangulat jellemzi majd a játékot, amiben feltűnik majd néhány új szörnyeteg. A Monster Hunter World után ezzel a címmel bővül a franchise, valamikor 2025-ben.

Új előzetes a Marvel Rivalsból

A State of Play keretében bemutatott új videó egy zárt bétát bejelentő előzetes volt. Erős az Overwatch-jelleg, de kérdés, hogy szüksége lesz-e a világnak még egy 5v5 shooterre. A techno-futurista hangulatú játék zárt bétatesztelés júliusban lesz.

Jön az Until Dawn remake

Közel egy évtizeddel az eredeti megjelenése után jön az újraalkotott változat, ami egyszerre jelenik meg PS5-re és PC-re, 2024 őszén.

A PlayStation gondolt a csajokra is (?)

Bár egyelőre nem sokat tudni róla, a leírás szerint az Infinity Nikki egy nyílt világú átöltözős kalandjáték lesz. Az előzetes legvége alapján egyáltalán nem biztos viszont, hogy annyira bájos és kedves cím, amilyennek elsőre látszik. 2024 harmadik negyedévére ígérték a bétatesztet.

Ballad of Antara

Ez egy 2025-ben megjelenő JRPG lesz.

Skydance’s Behemoth

PSVR2-re érkező szörnyvadászat lesz. Egyelőre nem mondták meg, mikor jön.

Alien Rogue Incursion

Ha nem volt elég félelmetes az Alien: Isolation, ez VR-ban tartogat hasonló rettegést.

Visszatér a Dynasty Warriors

A Dynasty Warriors: Origins az akciósorozat folytatása lesz. Ennél sokkal többet maga az előzetes se árul el egyelőre. Ja, még annyit igen, hogy 2025-ben érkezik.

Path of Exile II

2024 végétől jön a korai hozzáférés.

Ilyen lesz a PlayStation új multiplayer lövöldéje, a Concorde

Bár az animált előzetes nem sokat árul el arról, hogy konkrétan milyen is lesz ez a 5v5 multiplayer játék, legalább közel öt percen keresztül felhangol rá. Eredeti sci-fi univerzumról van szó, amit láthatóan a Star Wars és a Marvel inspirált. Korai hozzáférés augusztus 23-tól.

Ezt is olvasd el:

Xbox-evolúció: így fejlődött a világ egyik legsikeresebb konzolja

×