Teljesen ingyen kipróbálható a játék, amiben a horrorrajongók kipróbálhatják milyen lenne keverni a Resident Evil világát az XCOM-szerű játékmenettel.

2024.05.31. – Ha kedveled a fordulóalapú (turn-based) taktikai játékokat, akkor most hátborzongató új Steam játékot tehetsz fel a kívánságlistádra, amennyiben az ingyenes játszható demo után elnyeri a tetszésedet. A környezet és a világ a közkedvelt zombiapokalipszis, ami bár emlékeztet a Resident Evil horrorvárosaira, a játékmenet a XCOM taktikát adja hozzá a recepthez.

Dead Season

A Dead Season az Iceberg Interactive és a Snail Bite hamarosan megjelenő indie játéka, ami az XCOM-szerű játékmenetet egyesíti egy zombijárvány történetével. A játékban egy túlélőcsapatot kell átvezetünk az élőhalott hordákon keresztül, remélve, hogy mindenki túlél mindent. A már elérhető demó segítségével azonnal belevetheted magad az akcióba, és ha megtetszik, akkor a teljesen játékot is behúzhatod majd, ami még idén érkezik.

A horror műfaj klasszikusaihoz, a Resident Evil 2-hez és 3-hoz hasonlóan a Dead Season is egy olyan városban játszódik, ami elárasztottak a zombik. A trailer alapján úgy tűnik, hogy rengeteg lehetőséged lesz az élőhalottak ellen harcolni, köztük erős lőfegyverek, közelharci fegyverek, feloldható perkek, sőt még egy kombájn is. Ez utóbbi különösen ütősnek hangzik.

 

Demo

A korlátozott ideig elérhető demo most a készülő 16 pályából hármat tartalmaz, amiken különböző feladatokat kell teljesíteni, nyersanyagokra vadászni, és megküzdeni néhány fertőzöttel, akik az utcákon garázdálkodnak. A Dead Season demo május 30-tól június 17-ig játszható. A demót innen töltheted le.

Ez is érdekes:

8 elképesztően kínos reklám videojátékokban – amikor visszaüt a mohóság

×