A TheVR csapata új palackkal bővítette az elérhető termékek listáját, így most azok örülhetnek, akik a Happy Hour adásait kedvelik.

2024.05.31. – Bár igaz, hogy a TheVR csapata mindenféle csatornán sok különböző tartalmat gyárt, vannak olyanok, akik kifejezetten a reggeli, Happy Hour adásait követik nyomon. Ők most nagyon örülhetnek, hiszen a 750 ml-es Lines Palack után érkezett egy kisebb, 350 ml-es változat, ami a Happy Hour logóját kapta meg, természetesen gravírozva.

Happy Hour palack

Ahogy a hivatalos leírás is mutatja, a HH palack hazai manufaktúrában festett és gravírozott rozsdamentes acél, hőtartó palack, ami képes az italodat 12 óráig melegen, 24 óráig pedig hidegen tartani. Szivárgásmentes, könnyen tölthető kávéval, teával vagy jégkockával. A palack nyaka ezt mind lehetővé teszi. Strapabíró, hiszen speciális porfestéknek és eljárásnak köszönhetően a palack ellenálló, karc- és ujjlenyomatmentes. Ráadásul vegyianyag-mentes, dupla falú rozsdamentes acélból készült, BPA és más károsanyag-mentes.

„A méret, a barna szín és a Happy Hour logó a kávézás hangulatát hozza magával, de természetesen bármilyen szénsavmentes innivalót tárolhatsz benne. Továbbra is nagyon fontos nekünk, hogy minél több hazai manufaktúrát támogassunk, így ez a termékünk is MAGYARORSZÁGON készül” – írja a TheVR.

A Happy Hour palack egyébként 9.990 forintért lehet a tiéd a TheVR shopban. Nem is olyan rég a csapat egyébként frissítette sikeres telefonos Applikációját, amiben a shop is elérhető. Nem mellesleg a TheVR került az első helyre a Forbes legértékesebb influencereinek 2024-es listáján.

Borítókép: TheVR

Ezt láttad?

8 elképesztően kínos reklám videojátékokban – amikor visszaüt a mohóság

×