A hazai Star Wars rajongói közösségek és szervezetek arra kérnek, hogy képviseld az erőt június 2-án, Budapesten, a Hősük terén.

2024.05.31. – Ha igazán nagy Star Wars rajongó vagy, vagy ha szereted a látványos eseményeket, akkor érdemes lehet június 2-án kiruccannod Budapesten a Hősök terére. A 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége ugyanis összefogott a Lázadó Légióval (Rebel Legion Hungary) és a The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klubbal, hogy minden Jedit és fénykardot egy helyre hívjanak.

Világítsuk be a Hősök terét fénykardokkal

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Disney+ júniusban több izgalmas sorozattal bővül, köztük június 4-én indul a Star Wars: Az akolitus. A Star Wars: The Acolyte sorozatban az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló jedi mester (Lee Jung-jae) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). A sorozat megjelenése alkalmából pedig a hazai Star Wars rajongói szervezetek összefogtak, aminek célja, hogy minél több fénykard jelenleg meg a Hősök terén.

„Gyertek el jelmezben vagy civilben 2024. Június 2-án, 20.00-ra a Hősök terére és hozzatok magatokkal egy-egy fénykardot (lézerkardot, spádét, fényszablyát)! Ki lesz az Erősebb, a Sötét oldal vagy az Erő világos oldala?” – írják a szervezők. A részleteket a Facebook eseménynél találod! Az erő legyen veled!

Ezt láttad már?

Lesz pár új sorozat a Disney+-on, ezeket pörgetheted júniusban

×