A Warzone játékosok eddig is kaptak napi és heti szintű feladatokat a fejlesztőktől. A Season 4 egy harmadik kategóriát is magával hozott.

2024.05.30. – Május 29-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III soron következő szezonja. Ahogy azt sejteni lehetett, a fejlesztők a Season 4 frissítés megérkezése előtt felfedték, hogy mely fegyvereken változtattak. Ezt mindig tudatosan az utolsó pillanatokra hagyják, a hivatalos patch notes ad helyet a változások felsorolására. Ezúttal is közel 20 fegyvert érintenek a gyengítések, erősítések. Hamar kiderült az is, hogy ezúttal valóban Urzikstan pályája kaphat nagyobb figyelmet, ám a Ranked mód továbbra is Rebirth Island szigetén kap majd helyett.

A fejlesztők már korábban bejelentették, hogy változnak a Warzone küldetései is. Az új éra magával hozta a heti küldetéseket, de úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek ez sem volt elég. Season 4-től kezdődően élesedik a Warzone Rewards nevet viselő felület, ahol további feladatokat kapnak majd a játékosok. Ezek segítségével a játékosok kisebb-nagyobb kozmetikai jutalmakat oldhatnak majd fel. A programozók több kategóriába osztják fel az egyes feladatokat, a még könnyebb átláthatóság érdekében.

Így működik majd a Warzone Rewards

Warzone Rewards - A különböző kategóriák

Warzone Rewards – A különböző kategóriák

A fejlesztők a legfrissebb blogbejegyzésükben részletesebben is kifejtették az újdonság működését:

  • Warzone Rewards
    • A napi és heti küldetések mellett a játékosok teljesen új módon is feloldhatnak majd Camo-kat vagy egyéb kozmetikai tárgyakat. Ezeket több kategóriára osztották fel:
      • Economics: Ezeket a feladatokat a loothoz vagy a Buy Stationökhöz kötik majd a fejlesztők.
      • Contracts: A kategória ajándékait nem meglepő módon Contractok teljesítésével oldhatjuk majd fel.
      • Social:  Ezt a kategóriát ellenségekkel vagy csapattársakkal kapcsolatos interakciókkal oldhatjuk fel.
      • Mode:  Ebben a kategóriában játékmódokhoz kötik majd a feloldási feltételeket.
      • Champion’s Quest: Ezt sem kell nagyon magyarázni, aktív Champion’s Quest esetén élesednek ezek a feladatok.
    • A Challenges fül alatt lehet majd követni a Warzone Rewards ajándékokat és az azokhoz vezető feladatokat.
    • A játékosok bármelyik feloldható kozmetikai tárgyat megnézhetik a Preview gomb használatával, így a feloldás előtt kiderülhet, hogy mennyire érdemes küzdeni az adott ajándékért.

A Warzone Season 4 május 29-én startolt el, könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó előtti teljes szezon a jelenlegi Call of Duty érában.

Ezt olvastad már?

Közel 20 fegyvert érintenek a Warzone Season 4 nerfek, buffok

 

×