Végre itt a nyár, a forró időt a Disney+ izgalmas tartalmakkal ünnepli. Lesz pár olyan sorozat, amire érdemes ránézni júniusban, ha nagyon unatkozol.


DV
2024.05.30. – Ragyogás, divat, romantika és versengés jön a Disney+-ra  a „Becoming Karl Lagerfeld” sorozat érkezésével. A „Kaiser Karl” nevű sikeres biográfiából készült adaptáció 1970-es évek Párizsába repít vissza és nyomon követi a híres dizájner felemelkedését. A „Star Wars: Az akolitus” (Star Wars: The Acolyte), a Star Wars leginkább várt sorozata szintén júniusban érkezik, amiben egy sokkoló bűnügyi nyomozást követhetsz nyomon. Egy köztiszteletben álló Jedi-mester néz szembe egy, a múltjából felbukkanó veszélyes harcossal. Az idei első nyári hónapban olyan lebilincselő tartalmak érkeznek, mint a „Gyilkos elmék”  17.évada, vagy a Diane von Fürstenberg-ről szóló dokumentumfilm, a „Diane von Fürstenberg: A divat hercegnője”  és az „FX A lepel” (FX’s The Veil) című lebilincselő sorozat.

2024 Május végi és Júniusi premierek a Disney+on

  •  FX A LEPEL – FX’S THE VEIL
  •  Május 29. – Minden epizód elérhető

Az „FX A lepel” (FX’s The Veil) című, nemzetközi színtéren játszódó kémthriller középpontjában két nő meglepő és kimerítő kapcsolata áll, akik az igazság és a hazugság halálos játékát űzik Isztambultól egészen Londonig. Egyikük küldetése a másik titkának felfedése, ezzel megelőzve több ezer ember halálát. A háttérben a CIA amerikai és a DGSE francia irányítóközpontjainak kell félretenniük a nézeteltéréseket. Bármilyen nehéznek is tűnik, és együtt kell működniük, hogy elhárítsák a lehetséges katasztrófát, mielőtt túl késő lenne.

BECOMING KARL LAGERFELD

  • Június 7.
  • Minden epizód elérhető

1972-ben Karl Lagerfeld, a 38 éves konfekciós ruhákat készítő divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambíciózus és csábító szépfiúval, a fiatal Jacques de Basher-rel való találkozása mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni a barátjával, a haute couture zseni alakjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. Csillogás, egók harca, szertelen ünneplések és romboló szenvedély: legyél tanúja Karl Lagerfeld legendává válásának.

 

STAR WARS: AZ AKOLITUS – STAR WARS: THE ACOLYTE

  • Június 4.
  • 2 epizóddal indul

A „Star Wars: Az akolitus” (Star Wars: The Acolyte) sorozatban az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló jedi mester (Lee Jung-jae) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). Semmi sem az, aminek első pillantásra látszik.

 

DIANE VON FÜRSTENBERG: A DIVAT HERCEGNŐJE – DIANE VON FURSTENBERG: WOMAN IN CHARGE

  • Június 25.

Kevés nő képes a méltóságteljes eleganciát és ízlést úgy megtestesíteni, mint a páratlan Diane von Fürstenberg. Világpolgár, aki egy holokauszt-túlélő gyermeke és akinek története világszerte inspirálta és megérintette az embereket. Nevezhetjük akár a divat hercegnőjének is, hiszen Von Fürstenberg 1974-es, ikonikus átlapolós ruhája nemcsak az saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolva egyből divatosnak és magabiztosnak érezhette magát, az alakjától, családi hátterétől és társadalmi státuszától függetlenül.

FX ÜDV WREXHAMBEN! 3. ÉVAD – FX’S WELCOME TO WREXHAM S3

  • Június 12.
  • 2 epizóddal érkezik

Rob McElhenney és Ryan Reynolds 2020-ban összefogtak, és megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst azt remélve, hogy a klub esélytelen csapatából egy közkedvelt focicsapatot faragnak, aminek számtalan szurkolója lesz. Mára már a világ is figyelemmel kíséri történetüket, hiszen valódi változásokat hoztak a klub életébe. Az alsóbb osztályban töltött tizenöt kihívásokkal teli év után a klub végre visszatért az angol labdarúgó-liga másodosztályába. Vajon megállja a helyét a Wrexham AFC és újra szárnyalni fog?

 

GYILKOS ELMÉK 17. ÉVAD – CRIMINAL MINDS: EVOLUTION S17

  • Június 14.
  • 3 epizóddal érkezik

Az FBI profilozóinak elit csapata az ország legelborultabb bűnözőinek elméit elemzi, ezzel előre látva azok következő lépéseit, mielőtt újra lecsapnának. A csapattagok szakértelmükkel elkötelezetten igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a bűnözők érzelmi motivációit beazonosítsák és megállítsák őket.

Fotó: Michael Yarish /Paramount+

MI VÁRHATÓ MÉG JÚNIUSBAN?

  • A SIMPSON CSALÁD 35. ÉVAD – Június 26
  • LA CLIPPERS: A LEGNEHEZEBB SZEZON – Június 4
  • A SZABADSÁG ILLATA – Június 19
  • FAMILY GUY 22. ÉVAD – Június 5
  • LUCRECIA: A MURDER IN MADRID – Június 27

Ezt láttad?

127 (!!!) film érkezik a SkyShowtime kínálatába – köztük több korszakos mestermű

 

×