Egyelőre nem túl bőkezű a Game Pass frissített kínálata, de panaszkodás helyett inkább nézzük, hogy milyen újdonságokra és mikor csaphatsz le!

Gábor János

2024.05.30. – Az Xbox Game Pass Ultimate eddig csak három új játék érkezését erősítette meg 2024 júniusára. Ezek közül kettő a konzolos Game Pass és a PC Game Pass előfizetők számára is elérhető lesz, míg a harmadikat csak a PC Game Pass előfizetők vihetik. A Game Pass előfizetési szolgáltatás legmagasabb szintjére, az

Xbox Game Pass Ultimate-re feliratkozva viszont mindegy melyik platformmal rendelkezel, hozzáférsz az összes új játékhoz.

Az Xbox Game Pass Ultimate számtalan előnnyel rendelkezik, az online többjátékos módtól az exkluzív kedvezményeken át a kedvezményes ajánlatokig, de az igazi ok, amiért bárki is feliratkozik az Xbox Game Pass Ultimate-re vagy a szolgáltatás más szintjeire, az az új játékokhoz való hozzáférés. A könyvtár rendszeresen bővül új játékokkal és erről általában idejekorán értesítést is küld a Microsoft, de a június egyelőre kivétel az aranyszabály alól, hiszen mindjárt kezdődik az új hónap és még csak három friss érkezőről tudunk.

Firework (PC-re) – június 4.

A Firework egy távolkeleti stílusú horror kirakós, aminek a története egy távoli hegyi faluban játszódik. Egy temetésen keletkezett tűz arra kényszeríti a helyi rendőrséget, hogy újra kivizsgálja egy korábban már lezárt mészárlás ügyét. Lin Lixun, az újonc rendőr, véletlenszerűen vesz részt az újbóli nyomozásban.

Rolling Hills – június 4.

A Rolling Hills egy elvont és jópofa életszimulátor, amiben egy sushi éttermet működtető robotszakács vagy, a hangulatos Rolling Hills falucskában. Szerezz új barátokat, vásárolj alapanyagokat, fejleszd a boltot, miközben a szomszédoknak is segítesz és tökéletesíted a mesterségedet!

Still Wakes the Deep – június 18.

A Still Wakes the Deep vadiúj játék, a Dear Esther és az Everybody’s Gone to the Rapture alkotóitól. A sztori 1975 karácsonyán játszódik, egy a skót partok közelében katasztrófát elszenvedő olajfúrótornyon. Küzdj az életben maradásért mindenféle logikai kihívás leküzdésével, miközben a valóság határmezsgyéjén táncolsz!

 

Nagyon valószínű, hogy 2024 júniusában még több játékkal bővül majd a Game Pass kínálat, de most ezekkel kell beérni. Ha érkeznek a további újdonságok, persze szólni fogunk.

Ezt is olvasd el:

Egyenként is vagyonokat érnek – ez a 10 legdrágább Pokémon kártya

×