A Warzone fejlesztői az Aftermarket Partok bevezetésével eltörölték a korábbi, Weapon Tuning lehetőséget. Úgy tűnik, hogy a Season 4 sem finomkodik.

2024.05.28. – Több mint fél éve, december 6-án startolt el az új Warzone éra. Ekkor érkezett meg a frissítés, mely egyesítette a Warzone és Modern Warfare III újdonságait. Szinte minden fejlesztés átkerült a Battle Royale módba, legyen szó fegyverekről, kiegészítőkről vagy épp mozgással kapcsolatos mechanikákról. A játékosok nem unatkoznak, szinte minden hétre jut valami újdonság.

A Modern Warfare II a Weapon Tuning lehetőségét hozta el, ám a 2023-as cím még ennél is tovább lépett. Az újdonság az Aftermarket Part nevet viselik magukon, melynek része Conversion Kits névre hallgató fejlesztés is. A programozók olyan szabadságot adtak a játékosok kezébe, mellyel a jól ismert fegyvereknek is új karakterisztikák adhatnak, még színesebbé téve a játékot. Ahogy a többi újdonság, úgy bizony ez a fejlesztés is megérkezett a Modern Warfare III után a Warzone-ba is. Ahogy sejteni lehetett, a Season 4 sem érkezik üres kézzel.

Ezekre az új Warzone Aftermarket Parts-okra lehet számítani

A fejlesztők elárulták, hogy a legtöbb Aftermarket Partot a szokásos módon, heti küldetések segítségével oldhatják majd fel a játékosok. Az M4 Assault Rifle-t .50-es kaliberrel ruháznád fel? Megoldható, hiszen a JAK Harbinger Kit, az első hét jutalma éppen ezt csinálja. Összesen nyolc ilyen kiegészítő érkezik a Season 4 folyamán, nézzük is a pontos listát.

Az érkező Warzone Aftermarket Partok

Az érkező Warzone Aftermarket Partok

JAK Harbinger Kit

Kompatibilitás: M4 Assault Rifle (MWII)

Az M4 Assault Rifle-t felruházza .50-es kaliberrel. Ennek köszönhetően egy extrém halálos, gyorsan ölő fegyver születik majd belőle. A tűzgyorsaság nem lesz a legjobb a felszerelést követően, ahogy bizony a megnövekedett visszarúgásra is oda kell majd figyelni.

JAK Gunslinger

Kompatibilitás: Basilisk Handgun (MWII)

A Basilisk a kiegészítő után nyolc darab 0.357-ös lőszerrel fog rendelkezni, miközben a tűzgyorsasága is páratlan lehet majd. Igazi villámgyors gyilkos érkezhet a Warzone pályáira.

JAK Volkh

Kompatibilitás: KV Inhibitor Sniper Rifle (MWIII)

A Sniper Rifle viselkedése a kiegészítő felszerelése után jelentősen átalakulhat. A fegyver két lövéses, burst tüzelési módot kap a JAK Volkh segítségével, így minden egyes lövést jól meg kell gondolnod.

JAK Scimitar Kit

Kompatibilitás: FJX Horus Submachine Gun (MWIII)

A nem is olyan rég megérkezett FJX Horus kaphat egy kis extra erőt. A range megnövekedik, ahogy a visszarúgás is kellemesebb lehet majd a kiegészítő használatával.

JAK Thumper-656 

Kompatibilitás: RGL-80 Launcher (MWIII)

A látványos akció szerelmeseinek is készül valamivel a fejlesztői gárda. A kilőtt gránátokat még messzebbre és még gyorsabban juttathatja el az amúgy sem visszafogott RGL-80 Launcher.

JAK Requiem 

Kompatibilitás: Kastov 762 Assault Rifle (MWII)

A Requiem segítségével gyakorlatilag teljesen eltűnhet a Kastov 762 függőleges irányú visszarúgása, mely minden játékos repertoárjában jól jöhet majd.

JAK Decimator 

Kompatibilitás: Lachmann Shroud Submachine Gun (MWII)

A Lachman Shroud egyik egyedi tulajdonsága a burst tüzelési mód volt. Eddig. A kiegészítő felszerelése után már teljesen automata lehet a fegyver.

JAK Intimidator 

Kompatibilitás: Renetti Handgun (MWIII)

A fegyver tűzgyorsasága nemileg csökken, ám az egyes lövések ereje nagyobb lehet majd. Gyakorlatilag egy egylövéses, ám roppant halálos fegyver válhat a Renettiből.

Egy kis extra WZM infó: Az összes Season 4 Aftermarket Part feloldható majd a Warzone Mobile játékmódban is. Ehhez Arsenal Coinok kellenek, melyet az Arsenal Store-ban tudsz majd beváltani. Ezt követően MINDEN játékban elérhetőek lesznek számodra ezek a kiegészítők.

A Season 4 május 29-én, magyar idő szerint 19:00 óra környékén veszi kezdetét a Call of Duty szerverein.

Ezt olvastad már?

Robotbunyó, stripperek, romantika – Ütős a Netflix júniusi film/sorozatfelhozatala

×