Május második felében felpörögtek az események a 2024-es Call of Duty cím kapcsán. Ezúttal ismét jó hírnek örülhet a közösség.

2024.05.28. – A Warzone és Modern Warfare III negyedik közön szezonja május 29-én startol el. Az elmúlt napok Call of Duty izgalmaiért azonban nem a 2023-as cím felelt, hanem a 2024-ben debütáló, új játék. A Microsoft április végén már be is szellőztette, hogy az igazi leleplezésre nem kell sokat várni, a június 9-én esedékes Direct ad ennek otthont. Hiba lett volna azt hinni, hogy addig leáll a marketinggépezet. Május közepétől több szintű reklámhadjárat indult be a COD játékokban és a hivatalos csatornákon.

Legutóbb éppen ma, május 28-án kaptunk egy kis finomságot. A fejlesztők már május 27-én elhintették, hogy másnap megérkezik a The Truth Lies nevet viselő, élő szereplős Call of Duty: Black Ops 6 trailer. A videót előre beidőzítve feltöltötték a hivatalos YouTube csatornára, így nyomban 16:00 órakor el is kezdődhetett a premier. Híres politikusok hasonmásai bukkantak fel  az előzetesben, Bill Clinton, idősebb George Bush és Szaddám Huszein mesélnek arról, hogy miként is vezetik orruknál fogva az emberiséget.

Az első naptól játszható lesz a Call of Duty: Black Ops 6 a Game Pass-ban

Az Xbox Game Pass mobilapplikáció már május 28-án, 12:00 óra előtt kiküldte az értesítést, hogy az első naptól megérkezik a belépőbe az idei COD cím. Ekkor azonban még hivatalos bejelentés nem erősítette meg ezt a tényt. Aztán a trailer megjelenésével egy időben egy Microsoft blogposzt is élesedett, melyben már az óriáscég sem titkolja tovább ezt a tényt. Bizony, az Xbox és PC Game Pass előfizetők a teljes játék árának töredékéért játszhatnak a friss Call of Duty játékkal a megjelenés napjától. A június 9-én esedékes Direct eseményen bővebb információkat is elárulhatnak erről, sőt még némi gameplay-t is láthatunk majd, ám a legtöbb játékosnak a fenti bejelentés is elég volt az örömhöz.

Ezt olvastad már?

Indul a PlayStation gigaakciója – Egy halom játékot is adnak a PS Plus mellé

×