Fülledt erotikában és romantikában nem lesz hiány júniusban, de sok másféle néznivalóval is készült a hónapban a Netflix.

2024.05.27. – A Netflix májusról júniusra fordulva sem húzza be a kéziféket, és egész hónapban kiváló néznivalóval szolgál a streaming szolgáltatás előfizetőinek. Igaz, ezúttal a gigászi sorozat-premierek elmaradnak, az ütős kínálat viszont ennek ellenére is meglesz – aggódni maximum azért kell, hogy nem lesz elég idő az összes újdonságot megnézni, és egyre csak dagad és dagad a „majd később megnézem” lista.

Júniusban például végére érünk végre a fikciós történelmi korban-világban játszódó romantikus Bridgerton család 3. évadja, aminek forró pillanatai alatt egészen biztosan le fognak izzadni néhányan a tévé előtt. Hasonló erotikus élményekben lehet részünk az HBO Maxot is megjárt Magic Mike utolsó tánca alatt, ha viszont jegelnénk a hangulatot, akkor csak indítsuk el a bizarr ‘A nagyi örökségének ára’ című olasz vígjátékot, amiben egy nagymamát próbál elcsábítani egy kókler csábőr.

Ha viszont valami férfiasabbra vágyunk, akkor még a Deadpool harmadik része előtt újranézhetjük Hugh Jackman nagyszerű sci-fijét, a Vasökölt, amit a tervek szerint – Ryan Reynolds közreműködésével – sorozatban fognak majd folytatni. De mindezen túl érkezik egy csomó sportdoku film és sorozat, folytatódik a kultikus Azok a 90-es évek show, véget ér a Sweet Tooth, de még a 2000-es évek egyik legfelkapottabb emo zenekarának, a Tokio Hotel két frontemberének, a Kaulitz ikrek főszereplésével készült reality is elkezdődik.

De mindezeken túl is bőséggel lesz miből válogatni, amit ezúttal is egy folyamatosan, minden hét hétfőn frissülő listába szedtünk. A sorozatok és filmek címére bökve pedig azonnal a Netflix-adatlapjukon találod magad, ahol egyetlen pöccre listára teheted, ami érdekel.

JÚNIUS 1.

JÚNIUS 2.

JÚNIUS 3.

JÚNIUS 4.

JÚNIUS 5.

JÚNIUS 6.

JÚNIUS 7.

JÚNIUS 11.

JÚNIUS 12.

JÚNIUS 13.

JÚNIUS 14.

JÚNIUS 18.

JÚNIUS 19.

JÚNIUS 20.

JÚNIUS 21.

JÚNIUS 22. 

JÚNIUS 25. 

JÚNIUS 26.

JÚNIUS 27. 

JÚNIUS 28. 

Családi affér, főszerepben Zac Efron, Nicole Kidman, Liza Koshy, Joey King, Shirley MacLaine és Kathy Bates


Bódi Dániel

Ezt is olvad el:

A 12 legjobb misztikus-nyomozós sorozat, ha bejött a Halott Fiúk Nyomozóiroda

×