A márciusban megérkezett Warzone Mobile talán a negyedik szezonnal teljesedhet ki igazán. Egyszerre kapják meg a frissítést a kliensek.

2024.05.27. – A 2022-es szeptemberi COD Next eseményen nem csak a Warzone 2.0 és a DMZ módok kerültek középpontba. A fejlesztők külön szekcióval kedveskedtek a mobiljátékok rajongóinak, nem is akármilyen módon. Bár továbbra is letölthető a COD Mobile nevet viselő játék, a Warzone Mobile már 2024 márciusa óta várja a játékosokat. 2022-ben kihangsúlyozta az Activision, hogy nem egy egyszerű átalakításról lesz szó. Sokkal inkább, egy teljes értékű, mobilos címről beszélhetünk, közel teljes integrációval.

A Battle Pass rendszer a PC-s és konzolos Modern Warfare III és Warzone módokkal is összhangban van, azaz a mobilos meccseinkkel is növeljük az “asztali” kliensekben leolvasható szintet vagy feloldhatunk fegyvereket és természetesen ez a másik irányban is működik. Jelentősen javultak a hangok, az animációk, de a fizika is sokkal hitelesebb lett a korábbi mobilos változatokhoz képest. Ahogy azt sejteni lehetett, a Season 4 beköszöntével pedig gyakorlatilag elérkezik a tökéletes összhang korszaka. Ez az első szezonstart, ahol mind a három (Warzone, MW III, Warzone Mobile) cím teljesen kész állapotban várhatja a frissítéseket. Nézzük is, hogy mit tartogat a mobilos változat.

A megjelenés dátuma

A Warzone Mobile Season 4 megérkezésének időpontja teljesen összhangban lesz a többi játék frissítésével. Ennek köszönhetően május 29-én, magyar idő szerint 18:00 órakor startol majd el a negyedik szezon a mobilos játékban is.

Ikonikus pálya

Warzone Mobile - Crash

Warzone Mobile – Crash

Az ikonikus Crash pálya legelőször a Call of Duty 4: Modern Warfare játékban mutatkozott be. Azóta több verziót is megért, legutóbb a 2019-es Modern Warfare hozta el a játékokba. A mobilos változat is ezt a variánst kapja meg, a jól megszokott 6v6 mód keretein belül élvezhetik majd a játékosok.

Verdansk és Rebirth Island is alakul

Ahogy azt sejteni lehetett, a Battle Royale pályák sem ússzák meg. Verdansk pályáján egy lezuhant helikopter bolygathatja fel a nyugalmat. Ennek köszönhetően a játékosok bio-laborból származó darabkákat és technológiákat találhatnak a pályán majd. Rebirth Islanden pedig egy frissen kikötött hajó okozhat majd meglepetéseket. Mérgező, robbanó hordókkal is találkozhatnak majd a rajongók, érdemes lehet vigyázni a közelükben.

Új Warzone Mobile játékmódok

Killstreak Roulette Mode (Limited time)

A klasszikus Team Deathmatch játékmódot dolgozzák át a fejlesztők. Fontos kiemelni, hogy imitált ideig lesz elérhető a játékban, így érdemes neki adni majd egy próbát már a szezon elején. A Killstreakeket ezúttal nem a megszokott módon kapják majd a játékosok, hanem minden harmadik ölés után egy véletlenszerű Killstreaket kapnak a játéktól. Erre utal a Roulette szó a játékmód nevében.

Battle Royale: Buyers’ Royale Mode

A Battle Royale játékmód is kap egy kis extra csavart. A Buyers’ Royale módban a játékosoknak nem kell megküzdeniük a Buy Station állomásoknál, hanem a képernyőn felbukkanó Cloud Buy Station segítségével is vásárolhatnak apróságokat. Ez ismét érdekes csavart adhat a meccseknek.

Új Warzone Mobile fegyverek

Warzone Mobile-ba is megérkezik a Season 4

Warzone Mobile-ba is megérkezik a Kar98k

A Warzone Mobile megkapja az összes érkező Warzone és MW III fegyvert is. Ennek köszönhetően az alábbi újdonságokra érdemes készülni:

  • Superi 46 (Battle Pass)
  • Kar98k (Battle Pass)
  • Reclaimer 18 (Szezon közepén)
  • Sledgehammer (Szezon közepén)

Új Operatorok

Az alábbi Operatorok érkezésére is magabiztosan lehet számítani, hiszen a fejlesztők ezek debütálását már a fejlesztők hivatalosan is megerősítették:

  • Johnny “Soap” MacTavish – Battle Pass
  • Hammer – Battle Pass
  • Void – Battle Pass
  • Dupe – BlackCell
  • Copy – BlackCell

A BlackCell csomag itt is megegyezik a teljes játékos változattal, azaz tényleg teljes értékű kliensként tekinthetünk a jövőben is a mobilos változatra. A Season 4 tehát május 29-én érkezik, magyar idő szerint 18:00 óra környékén.

Ezt olvastad már?

A 10 legjobb anime harcos rangsora – szerinted is ők a legnagyobbak?

×