Mentsd a dátumot! Az Activision élőszereplős előzetessel hangol a Call of Duty: Black Ops 6 bemutatójára.

2024.05.27. – Bár a Microsoft és az Activision Blizzard majd csak június 9-én fogja teljes egészében és mélyrehatóan bemutatni a soron következő idei Call of Duty-t – ami már minden kétséget kizáróan a Black Ops következő állomása lesz, addig viszont a szépen lassan, komótosan adagolt ízelítőkkel alaposan begyújtják a hype rakétákat.

Persze a játék maga aligha lesz elkülönböztethető bármelyik korábbi résztől, legalább a körítésben újítanak: ezúttal valószínűleg a 90-es évek öbölháborús összeesküvés-elméleteiben mártózhatunk meg, mialatt nem kevés ólmot is kilőhetünk majd az ellenünk felvonuló rosszarcúakra. Rossz hír, hogy a mindenkit érdeklő játékmenet előzetesre még várni kell, előtte viszont mindenkit egy élőszereplős kedvcsinálóval ajzanak fel, hogy az agyunk is eldurranjon, amikor meglátjuk ugyanolyan grafikával ugyanazt a játékmenetet, mint tavaly és azelőtt.

A hangulattal legalább most sem lesz probléma, legalábbis a május 28-i élőszereplős előzetesre felkészítő rövidebb anyagok ezt, valamint mérhetetlen mennyiségű ármánykodást vetítenek előre. De ezek nélkül nem is volna Black Ops a Black Ops. Szóval érdemes menteni a dátumot (és ezt az élő hivatalos linket): május 28. 16:00, Call of Duty: Black Ops 6 élőszereplős előzetes!

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

×