A Modern Warfare III zombi módja vegyes érzelmeket váltott ki a közösségből. Úgy tűnik, hogy a Black Ops 6 visszatérhet a klasszikus vonalhoz.

2024.05.27. – Az elmúlt két-három hétben alaposan felpörögtek az események a Call of Duty háza táján. Nem csak a hamarosan megérkező Season 4 okozhat izgalmakat, de egyre többet tudhatunk az új Call of Duty játékról is. A Black Ops 6 teljes leleplezésére még várni kell, ám a marketinggépezet addig sem áll le. Május 27-én újabb ízelítőt kaptunk a történetszálat illetően, a hét második felében pedig még több információ eshet be. Minden napra jut valami, ezáltal a zombi mód kezd egyre jobban körvonalazódni.

A Zombies játékmód a Modern Warfare III-ban új erőre kapott. A fejlesztők gyakorlatilag megölték a DMZ-t, hogy egy hibrid, zombikkal teletűzdelt módot hozhassanak létre. Rengeteg küldetés teljesíthető ebben a módban is, sok esetben nem is számít, hogy a zombi, MW III multiplayer vagy épp a Warzone pörög. A játékosok azonban nincsenek teljes mértékben megelégedve, sokan jobban szeretik a klasszikus, körökre osztott felállást. Remek kérdés volt, hogy mit tartogat a Black Ops 6, úgy tűnik, hogy erre is megkaphattuk a választ.

Ezt tartogatja a Black Ops 6 zombi módja

A fájlok és a szerver oldali sorok nem hazudnak, az alábbiakra lehet készülni a Black Ops 6 zombi módjában:

  • Két pályát kapunk, az egyik az Island a másik a Liberty Falls nevet viseli magán
  • Az előrendelők akár hetekkel a többiek előtt kipróbálhatják majd a módot
  • Visszatér a Jet Gun és a Ray Gun is
  • A klasszikus, körökre osztott formátum térhet majd vissza
  • A módot legjobban az Outbreak (Black Ops Cold War) és a MW III zombi módjának keverékének lehetne leírni

Nagy eséllyel a június 9-én esedékes leplezésen már konkrét információkat is megtudhatunk, addig pedig a fenti szivárgásokkal kell beérni.

Ezt olvastad már?

Ha unod a beszélő fejeket – itt a 10 legnépszerűbb kutya influencer

×