Kétségtelenül megtalálták a Starfield gigászi világának legeslegocsmányabb teremtését.

2024.05.26. – Ha hihetünk annak a játékosnak, aki pár hónapja 180 óra alatt bejárta és szkennelte a Starfield összes létező égitestét, akkor 120 rendszer 1695 bolygójára látogathatunk el, ahol hozzávetőlegesen 807 egyedi növényt és 794 állatfajt fedezhetünk fel magunknak.

Hát, jó tudni. Szóval a legtöbb játékos sosem fogja megismerni a játék vagy 90%-át, legalábbis önmagától, kizárólag a céltalan felfedezés öröméért aligha fog bárki nekiveselkedni a véges, mégis végtelennek tűnő digitális űrbe. Azt azonban el kell ismerni, hogy azon túl, hogy tényleg nincs sok értelme mindent is megnézni a Starfieldben, legalább tényleg dugig van mindenféle furcsa világgal és teremtménnyel. Néhányuk barátságos, mások kevésbé, de a lényeg, hogy kifejezetten egyedi és dizájn szempontjából különös lényre bukkanhatunk, melyek mellett egy normál végigjátszás során nagy eséllyel több fényévvel elsétálnánk.

A Starfield legeslegocsmányabb szörnyszülötte mellett is a legtöbben simán elmentek, pedig a Flocking Snuffler Scavenger elég emlékezetes látványt nyújt különös kinézetével, amelyhez foghatót leginkább valamilyen groteszk horrorjátékban láthatunk általában emberre vadászni. A Bethesda sci-fijében viszont elég veszélytelen egy teremtés, csak hát rettentően randa, messziről meg senki nem mondja meg. Mostanság viszont néhányan, akik felfedezői vénájuk vezérelve Leonis csillagrendszer Leonis III nevű – önmagában is furcsa – bolygójára tévedtek, közelebbi ismertséget kötöttek a lénnyel, amiről nem hétköznapi látványa ellenére sem osztottak meg túl sok képet.

Nyilván nem állítom, hogy a HeroicJakobis és Pedro_MS83 nevű játékosokon és redditezőkön kívül senki más nem találkozott még a Flocking Snuffler Scavengerrel, de az biztos, hogy ők azok, akik eddig a legnagyobb nyilvánosságot szolgáltatták neki. Mondjuk nem csoda, mivel nem túl Insta-kompatibilisek:

the ugliest creature I’ve ever seen in Starfield and luminescent grass (Leonis III)
byu/Pedro_MS83 inStarfield

Ezt is olvasd el:

Van egy ország, ahol még mindig a Windows XP a menő

×