15.000 forint helyett teljesen ingyen töltheti mindenki ezt a remek Warhammer stratégiát, de érdemes sietni, mert nem osztogatják sokáig.

2024.05.26. – Nem érdemes sokat tökölni, mert csak május 30-ig osztogatják ingyen a Warhammer 40K: Gladius – relics of War című 4X stratégiát, amit a 2018-as megjelenése óta átlagos napokon 15.000 forintban szoktak mérni. És most sem azért ingyenes, mert rossz volna: 6 éve – bár nem kiemelkedő, de – egészen jó értékeléseket kapott, hanem az épp zajló, remek akciókat is hozó, a WH-játékokat éltető és előtérbe helyező Warhammer Skulls ünnepély apropójából.

Ami magát a Warhammer 40K: Gladius – Relics of Wart illeti: egy tipikus 4X stratégia, azaz egy-egy választott népséget kell tudományosan-technológiailag, katonailag, gazdaságilag és diplomáciailag felvirágoztatni, győzelemre segíteni. A frakciók nyilván a Warhammer 40K világából valók – mint az orkok, a necronok, a Space Marine-ok, vagy a Astra Militarum, és mindegyik teljesen másfajta stratégiai megközelítést kíván. De nem csak ez, hanem a teljesen véletlenszerűen generált világok is jócskán kitolják a játékidőt.

Ha viszont valakit elrettent a WH40K: Gladius 4X műfaja, akkor jó hír, hogy a játék maga teljesen átlátható és rendkívül könnyen tanulható – de épp emiatt a zsáner rajongói lehet, hogy könnyűnek fogják találni. Aki viszont még új ebben, vagy csak a Warhammer 40K világa miatt ugrana bele fejest, az mindenképp rámolja be, mert aligha fog csalódni.

De mint mondtam, erre egészen május 30-ig van mód és lehetőség, azután viszont örökre meg lehet tartani, bármikor elő lehet venni, amikor úgy tartja a szeszélyes kedv. És hogy hol? Nos, a játékot ott adhatod a könyvtáradhoz, ahol csak akarod: a Steamen, az Epic Games Store-ban, illetve a GoG-on is pont 0 forint. Én a DRM-mentessége miatt a GoG-ot javaslom, hiszen ott nemcsak a játékhoz való hozzáférés jogát kapod meg ingyen, hanem a telepítőfájlokat is, amik tényleg örökre megmaradnak, még akkor is, ha a Gladius – Relics of Wart kivonják a forgalomból.

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

×