A Valve hivatalosan is elindította a CS2 skin-bérlés lehetőségét, vagyis mostantól ideiglenesen is nálunk lehet egy-egy skin, ha nagyon akarjuk.

2024.05.25. – Már most nagyon érdekesen alakul a CS2 skinek árfolyama, miután a Valve a május 23-i frissítésben bejelentette a skin-bérlés lehetőséget. Ennek lényege, hogy amikor a Counter-Strike 2 játékosok kinyitnak egy Kilowatt ládát egy kulccsal, lehetőségük kapnak rá, hogy a teljes Kilowatt kollekciót (azaz a ládában elérhető összes fegyverskint, kivéve a ritka cuccokat és késeket) egy hétre kibéreljék, ahelyett, hogy egyet kapnának a gyűjteményből. Mondani sem kell, egyes skinek árfolyama már most bezuhant.

CS2 skin-bérlés

Ami azt illeti, igen különös döntés a skin-bérlés a Valve részéről, már csak azért is, mert a ládakereskedelem az egyik legfontosabb összetevője a játéknak. A bérlés természetesen ugyanúgy pénzbe kerül, mint a ládanyitás, vagyis ugyanúgy 2.35 euróért bökhetünk rá a bérlésre, hacsak nem szeretnénk mégis egy random skint megkapni örökre. Így ezért az árért megkapjuk a teljes kollekciót egy hétre. Fontos szabály, hogy a bérelt fegyverskinek a bérleti időszak lejárta után a fegyver alapváltozatával lesznek helyettesítve. A bérelt skinek nem módosíthatók (pl. matricákkal vagy ilyenekkel), nem cserélhetők, és nem adhatók el a Steam közösségi piacán. A Valve hivatalos leírása szerint egyelőre csak a Kilowatt ládák tartalmát lehet bérelni, ám ha bejön a dolog, a továbbiaknak talán más ládák is így járnak. A dolog menete így néz ki:

Árfolyam

Természetesen nem kellet sok ahhoz, hogy a ládák árfolyama máris bezuhanjon. A bejelentés után a ládából nyitható cuccok ára 12 óra alatt máris legalább 30-40 euróval csökkent.

Ne felejtsd el, hogy a bérelt cuccokat nem lehet refundolni, mivel a kulcsot mindenképpen elhasználtuk a nyitás során. Továbbá a bérelt fegyverek nem láthatók a Steam inventory-ban. Te mit szólsz az ötlethez?

Ezt láttad?

Xbox-evolúció: így fejlődött a világ egyik legsikeresebb konzolja

×