Bár az Epic Games az utóbbi hetekben nem árulja el, hogy milyen játékot ad legközelebb ingyen, a szivárogtatók már sejtik, mit kapunk.

2024.05.25. – Az Epic Games Store mostanában azzal próbálja felhívni a figyelmet a platformjára, hogy nem árulja el, milyen játékot kínál ingyen a következő héten. Csak az ingyenes időszak indulása után derült ki, hogy május 23 és 30 között a Farming Simulator 22 húzható be térítésmentesen. Persze mindenki kíváncsi arra, hogy a titokzatos kép mögött milyen játék rejlik, a szivárogtatók már tudni vélik, mit kapunk május 30-án.

CHIVALRY 2?

A mindig megbízható adatbányász, billbil-kun szerint a Chivalry 2 május 30-tól június 6-ig lesz ingyenesen letölthető az Epic Games Store-ból, természetesen PC-re. A játék egy multiplayer slasher, amit az epikus középkori csaták ihlettek. Szóval belevethetjük magunkat a középkori háborúkba, annak minden aspektusával és akciójával. Lesznek kardok, lángoló nyilak, buzogány, ostrom és még sok más. A Torn Banner Studios fejlesztésében 2021-ben kiadott játék PC-s változata 82 pontot kapott a Metacritic oldalán, szóval egyáltalán nem gagyi játékról van szó. A játék ára amúgy olyan 40 dollár lenne, de május 30-tól behúzhatjuk majd ingyen, ha lehet hinni a szivárogtatónak.

Amíg erre vársz, ne felejtsd el, hogy jelenleg már elérhető a Farming Simulator 22, amiben igazi gazdává, viccesen szólva paraszttá válhatsz. Ne hagyd ki!

Ezt láttad már?

SATA 3 vs M.2 vs NVMe – Melyik SSD-t érdemes választani?

×