Csodálkoztunk volna, ha nem Jeffrey Wright kapja meg a The Last of Us 2. évadának egyik fontos karakterének szerepét.


Bódi Dániel

2024.05.25. – Igazából az lett volna meglepő, ha nem a Westworld-sorozat, a Craig-féle James Bond-mozik, az Éhezők Viadala filmek, na meg sok-sok más mellett az új Batman Gordon felügyelőjének színésze, a nagyszerű Jeffrey Wright kapta volna a The Last of Us 2. évadában feltűnő Isaac Dixon szerepét.

Na nem azért, mert Wright bármilyen szerepre nagyszerű választás volna, hanem mert történetesen ő alakította az eredeti karaktert a sorozat alapjául szolgáló videojáték második részében is. Szóval mondjuk, hogy testhezálló a szerep, bár Wrightot élőszereplős formában kissé furcsa lesz egy ennyire erőszakos figuraként látni, akinek nem a reggeli kávé, vagy a meditatív jóga, hanem emberek válogatott eszközökkel való vallatása a napi rutin.

Isaac egy hideg és számító ember, de aligha lehetne másmilyen a Washingtoni Felszabadítási Front vezetőjeként, állandó háborúban a Szerafitákkal. Egy ponton épp e két frakció ellentéte miatt kerül szembe a saját emberével is, Abby Andersonnal, aki a The Last of Us 2. évadának egyik kulcs- és főszereplője lesz Ellie mellett – akit egyébként Kaitlyn Dever kelthet életre.

Jeffrey Wright tehát hivatalosan is csatlakozott a The Last of Us 2. évadának stábjához, amely jelenleg is gőzerővel forgatja a folytatást, hogy az biztosan elkészüljön a 2025-re kitűzött premierre. Az új évadot viszont már ne az HBO Maxon, hanem a Maxon lesz érdemes keresni, hisz a napokban alaposan átalakult a Warner streaming szolgáltatása.

Ezt is olvasd el:

Tudtad-e, hogy a Wi-Fit valójában egy színésznő találta fel?

×