Elég jó buffokat és lootot kapsz, ha levered mindhárom új bosst a Fortnite legújabb szezonjában.

2024.05.25. – A napokban kezdetét a Fortnite legújabb szezonja, a Chapter 5 Season 3, amivel szokásoknak megfelelően egy rahedli újdonság is érkezett a játékba. Ezeket bár napestig lehetne sorolni, a cikkünk szempontjából csak az új bossok érdekesek, akiket legyőzve olyan medalionokat vehetünk fel, melyek egészen vad buffokkal teszik könnyebbé a meccset. A korábbiakkal ellentétben viszont most csak három ilyen bossra szórhatjuk az ólmot, akik a térkép teljesen különböző részeire spawnolnak.

Rigmaster Scarr

Ő a a Nitrodome-ban lesz megtalálható a térkép közepe közelében, kicsit dél fele. A nevéből adódóan nála van a Ringmaster medál, amivel korlátlan lőszert és némi sebzésnövelést kapunk. Mindemellett ledob még nekünk Mythic Boom Bolt fegyvert, illetve a Ringmaster’s Lockjaw járművet.

The Mechanist

A térkép déli része felé található Redline Rig, ahol a Mechanist megbújik, legyőzni viszont nem lesz könnyebb, mint bármelyik másik bosst. De megéri vele bajlódni: a medáljával ugyanis a pajzs automatikusan visszatöltődik. De nála is akad extra loot: kapunk még egy Mythic Combat Assault Rifle-t, valamint a The Machinists’s Lockjaw speckó kocsit.

Megalo Don

Ő a legnehezebb boss mind közül, szóval érdemes sok ládát kinyitni, mielőtt a nyakába ugrasz. Vele akkor érdemes bajlódni, ha sokat utazol és szaladgálsz a pályán, a medálja ugyanis végtelen nitrót ad a járműveknek és a karakternek is. Ez utóbbi elég erős érv amellett, hogy legalább megpróbáld, ha viszont nem volna elég, akkor ott lesz még a Mythic Combat Shotgun, a Mythic Nitro Fists, és a fullos Megalo Don’s Lockjaw autó.

Megalo Donnal egyébként a pályán bárhol összefuthatsz, de elég könnyű kideríteni, hogy épp hol van: csak menj oda, ahol feltűnik a sárga koponyás szimbóluma a térképen.


Bódi Dániel

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

×