Nem kevés tartalommal bővül a Skull & Bones, amit mindenki teljesen ingyen, egyetlen forint elköltése nélkül kipróbálhat.

2024.05.25. – Hát nem lett a Ubisoft legnagyobb sikere a Skull & Bones, amiről sokáig mindenki azt hitte, hogy a #sohavégetnemérős fejlesztése végül egy hatalmas kaszába fog torkollni. De csodával határos módon valahogy csak megjelent a Black Flagből kiollózott kalózkaland, méghozzá olyan fellengzős kijelentések közepette, hogy ez az interaktív szórakoztatás következő szintje, ami nem három, hanem négy A-s produkció.

De minek is beszélek én erről? Hisz mindenki tudja, hogy a Skull & Bones nem jobb egy erős közepesnél. Sajnos – tenném hozzá hamar. A játék koncepciójában ugyanis bőven megvolt a potenciál, a Sea of Thieves több éve tartó sikere pedig elég bizonyíték arra, hogy igenis volna igény a kalózos témájú-műfajú játékokra – pláne, ha azok még jók is. De szó se róla, a Skull & Bones is tud kikapcsoló lenni, rövid ideig bár, de képes lehet szórakoztatni. A jóérzésű játékélmény viszont hamar elillan, mint a bankszámláról az a 20-27.000 forint, amit elkérnek érte, és amennyiért semmiképp sem érdemes megvenni!

Szerencsére a Ubisoft is hamar rájött, hogy a játéka egy túlárazott tisztes átlagos, így viszonylag gyorsan eljutottunk az első akciókig (az Epicen például most 9995 forint), és persze az ingyenes próbakörökig, melyek talán-talán képesek lehetnek berántani egy-két kalózrajongót a fedélzetre. Pláne most, hogy már a második szezonnál jár, amivel jelentős mennyiségű tartalommal bővül a játék. Az árbocokat pedig hamarosan,

május 30. és június 6. közötti héten

ismét ingyen felhúzhatja mindenki, aki PS5-ön, Xbox Series-en, vagy PC-n hajlandó adni egy esélyt a Skull & Bones-nak.

Ez idő alatt állítólag semmilyen megkötés nem lesz, mindenki kimaxolhatja a kalózkodást, oda hajózhatunk és azt csinálhatunk, amit csak akarunk. Ha pedig valahogyan képes volt meggyőzni a kalózbáj, akkor jó hír, hogy az ingyenes időszak alatti eredményünk jön velünk a teljes verzióba, amennyiben benevezünk rá – lehetőleg akciósan, minden platformon féláron.

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

×