Az éves Warhammer Skulls esemény már javában zajlik: óriási kedvezményekkel, sőt, néhány ingyenes cuccal is várnak a Steam és a GOG áruházában.

Gábor János

2024.05.24. – Több webáruházban is akkora leárazás indult Warhammer játékokra, hogy a fal adja a másikat! Néhány csendesebb időszakban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mennyi élményt ad ez a franchise, de aztán mindig berobban egy Warhammer Skulls esemény, hogy felrázza a dolgokat. Az akció a Steam és a GOG felületein más és más összeállításban, eltérő mértékű kedvezményekkel vár, szóval célszerű mind a kettő kínálatot átnézni, mielőtt döntesz, hogy mire adsz ki pénzt! Simán elképzelhető például, hogy a kiszemelt játékok külön-külön többe kerülnek az egyik áruházban, mint egy, a másik által összeállított bundle-ben.

Ezt adja a legfrissebb Warhammer Skulls

2023 egyik legalulértékeltebb stratégiai játéka, a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin jelenleg 80%-os kedvezménnyel kapható a Steamen, 11,99 euróért (az 59,99 helyett). A retro shooter Warhammer 40k: Boltgun is a célkeresztedbe kerülhet, 35%-os kedvezménnyel, 14,29 euróért (21,99 helyett). Ha mindez nem lenne elég: a Warhammer 40k Darktide 40, míg a Warhammer Vermintide 2 80 százalékkal olcsóbb a Skulls időszakban, aminek egyik izgalmas meglepetése a Warhammer 40k: Gladius – Relics of War ingyenessége (40,86 euró helyett) – tegyük hozzá, a játék Demolition Pack kiegészítőjét meg kedvezmény nélkül, 9,75 euróért adja a Steam.

A GOG egy kicsit más felfogással hajtja ki a szuszt az akcióból. Két kiemelkedő ajánlatra hívnánk fel a figyelmed. Az egyik a 64 százalékkal olcsóbban (124,99 helyett 45,29 euróért) kapható Warhammer RPG Bundle, benne olyan címekkel, mint a Warhammer 40k: Rogue Trader, a Warhammer: Chaosbane és a Mordheim: City of the Damned. A másik a 80 százalékkal olcsóbban (135,99 helyett 27,19 euróért) kínált Warhammer Strategy Bundle, amiben a Warhammer 40k: Armageddont, a Warhammer 40k: Sanctus Reach-et, a Warhammer 40k: Battlesectort és a Warhammer 40k: Gladius – Relics of Wart találod. Ezek mellett persze a franchise különálló címeire is járnak 35-75-90 százalékos kedvezmények a GOG-on.

A Warhammer Skulls Videojátékok Fesztiválja május 30-a, csütörtök este 7-ig tart.

Ezt is olvasd el:

Te kibírnád tiszta alsóval? – 10 para horrorsztori, ami játék közben történt

×