Henry Creel tűnik fel a Stranger Things: The First Shadow’s új előzetesében, ami nem az a Netflix műsor lesz, amit mindenki szeretett volna.

2024.05.24. – Biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon várja már a Stranger Things 5. és egyben befejező évadát. Sajnos erre olyan sokat kell várni, hogy az ember teljesen el is felejti, hogy mi történt az első 4 évadban. Ha nagyon hiányoltad a sorozatot, és nem félsz külföldre utazni, akkor a Stranger Things: The First Shadow talán neked szól. A Netflix ezúttal egy spin-off sorozat helyett egy színdarabot készített, ami Henry Creel eredetörténetét meséli el.

Stranger Things: The First Shadow

Igen, a The First Shadow bár igen filmes előzetest kapott, valójában nem sorozat, hanem egy színdarab, amit a Phoenix Theatre-ben adnak elő, Londonban. A történet az 1959-es Hawkinsban játszódik, ahol Henry Creel jóval azelőtt kerül előtérbe, minthogy rettegésben tartaná Dungeons & Dragons kalandoraink szerethető csapatát. Az eddigi nézők szerint nem is lett olyan rossz színdarab, olyan sokan akarnak jegyet venni, hogy műsoron kellett tartani. Persze kevés esélyt látunk arra, hogy Magyarországon is előadják, de ha valaki nem rest kimenni Londonba, akkor láthatja.

Stranger Things franchise

A Netflix nem titkolja, hogy a franchise csápjait minden irányba kiterjeszti. Bár a sorozat talán az utolsó fejezetébe lép az 5. évaddal, ez nem jelenti azt, hogy nincsenek más tervek a franchise-on belül. Talán a The First Shadow is egy olyan történet, amit talán egyszer sorozat formájában is megvalósítanak. Az alkotók, Matt és Ross Duffer jelenleg annak szenteli magát, hogy lerakja az alapjait annak, hogy a Stranger Things még nagyon sokáig fennmaradjon.

Ezt láttad már?

A 12 legjobb misztikus-nyomozós sorozat, ha bejött a Halott Fiúk Nyomozóiroda

×