Napokon belül kezdetét veszi a gépfegyverrel puszító kacsás DUCKSIDE teljesen ingyenes béta tesztelése, amin bárki és mindenki részt vehet.


Bódi Dániel

2024.05.24. – Rust! DayZ! Építkezés! Gépfegyver! Kacsa! Egyesített hatalmatokból, én vagyok DUCKSIDE! Kábé ez járhatott a tinyBuild Riga fejlesztőinek fejében, mikor a nagy április elsejei bolondozások közepette bejelentették a DUCKSIDE-ot, amiben gépfegyvereket szorító kacsákkal kell rendet vágnunk egy rendetlen, de annál nagyobb szigeten.

A szürreális alapkoncepciót leszámítva azonban nem sok újdonságot vélhetünk még felfedezni a Rustot és a DayZ-t összeházasító túlélőjátékban, de mentségére szóljon, hogy ha kecskés, cápás, rókás, macskás, libás játék van, akkor miért ne lehetne egy kacsás is? Másrészt pedig még csak meg sem jelent, a kései tartalmi frissülés pedig egy túlélőjátékos tradíció, addig meg majd a közel sem kacsa kalapos-pörgettyűsapkás poénfaktor úgyis elviszi a hátán az egészet.

Na, de addig a játékosok is besegíthetnek a DUCKSIDE fejlesztésébe szimplán azzal, hogy játszanak vele június 6-án, amikor elindul a második, nyílt bétateszt. Erre bárki jelentkezhet, a lett fejlesztők pedig állítólag mindenkinek adnak kulcsot, akit érdekel az egyelőre még félkész kacsaőrület. A tesztgépnek pedig még csak erősnek sem kell lennie, bőven elég hozzá a Core i5/Ryzen 5, 16 GB RAM, valamint egy GTX 1060/RX 580 – na meg 25 GB szabad hely.

Jelentkezni ezen a linken kell, alább meg egy előzetes:

Ezt is olvasd el:

A 12 legjobb misztikus-nyomozós sorozat, ha bejött a Halott Fiúk Nyomozóiroda

×