Új, brutálisan látványos játékmenet előzetesben ontják literszám a vért a Warhammer 40K: Space Marine 2 halálosztó katonái.


Bódi Dániel

2024.05.24. – A 41. évezredben sincs kolbászból a kerítés, amiről leginkább Titus kapitány tudna mesélni, akinek már az volna a furcsa, ha egy nap nem gázolna térdig a módszeresen kibelezett Tyranidok holttesteiben. Szerencséjére a xenomészárlás nem egy magányos munka, bajtársaival vállt vállnak vetve szórják az áldást szüntelen, vagy mélyesztik folyamatosan özönlő ellenséges húsba a motoros fűrészkardot.

Nagyjából ebben a hangulatban fog telni a kivételesen gyönyörű Warhammer 40K: Space Marine 2, aminek legújabb előzeteséből egyértelműen kiderült, hogy a Helldivers II hamarosan megüresedő trónjára is pályázik. A kooperatívés/vagy egyedül is végigtolható kampány után ugyanis fejest ugorhatunk a többjátékos módokba is, melyek közt akad klasszikusabb formulákon alapuló (Annihilation, Seize Ground, Capture and Control) kompetitív 6v6 PvP, valamint egy Operations co-op mód, amiben olyasféle PvE missziókra indulhatunk a cimborákkal kiegészülve, mint a Helldiversben.

A kooperatív módokat egyébként három játékosra tervezik, akik összesen 6 egyedi, eltérő képességekkel bíró karakterosztályból választhatják ki azt a később testre szabható mészárost, akivel a legélvezetesebb és a leghatékonyabb lesz literszám ontani a szörnyek vérét. Ebből már azért sejthető, hogy lesz season pass is, amiben mindenféle kozmetikumokat lehet feloldani, aki viszont előrendeli (de ilyet ugye nem teszünk!), az nemcsak 4 nappal a hivatalosan kitűzött szeptember 9-i megjelenés előtt megfüröszhet az idegen belsőségekben, de még meg is kapja a kozmetikumokat tartalmazó Macragge’s Chosen DLC-t. A további jövőbeli tartalmakat viszont: küldetéseket, ellenségeket, fegyvereket stb mindenki ingyen meg fogja kapni.

A Warhammer 40.000: Space Marines 2 tehát szeptember 9-én jelenik meg Xbox Series és PS5 konzolokra, illetve PC-re – 26.000 forintos átlag- és alapáron.

Ezt is olvasd el:

A 12 legjobb misztikus-nyomozós sorozat, ha bejött a Halott Fiúk Nyomozóiroda

×