Ezúttal a konzolosok sem maradnak ki a jóból, a Razer ugyanis kifejezetten rájuk gondolt, amikor elkezdték fejleszteni a BlackShark V2-es szériát.

2024.05.23. – Minden gamernek fontos a minőségi audió játék közben. Vagy azért, mert az aláfestő zene és hangok meghatározzák a hangulatot, vagy éppen azért, mert kulcsszerepet játszik abban, hogy a lehető legjobb formában játsszon az illető. Egy kompetitív FPS-t, mint például a Call of Duty, például nem is lehet játszani némítva, vagy rossz hangzással. A Razer most a játékukat új szintre emelni kívánó konzolosoknak készített egy teljesen új fejescsaládot.

A Razer a napokban bemutatott két új, kifejezetten PlayStation és Xbox platformokhoz tervezett gamer headset-családot, ezekben összesen négy új modell fog megjelenni. Az új vezeték nélküli BlackShark V2 Pro modellek levehető Razer HyperClear ultraszéles sávú mikrofonjaik tiszta és kiterjedt hangzást biztosítanak, javítva a játékon belüli kommunikációt.

razer

A professzionális esport játékosok által kifejlesztett fejhallgatók magával ragadó hangélményt kínálnak nem csak a versenyezni kívánóknak. Támogatják a Bluetooth 5.2-t és a Razer HyperSpeed Wireless technológiát egy USB Type-C dongle-n keresztül, így alacsony késleltetésű teljesítményt biztosítanak a versenyszerű játékkörnyezetekhez. A fejhallgató 50 mm-es Razer TriForce Titanium meghajtókkal van felszerelve, amelyek a hangot magas, közepes és alacsony frekvenciákra osztják fel a részletes és erőteljes hangkimenet érdekében. A mikrofon érzékenysége -42±3dBV/Pa 1kHz-en, a mikrofon frekvenciatartománya 100Hz és 10kHz közé lőhető be. A headset súlya 320 g, fekete és fehér színben lesz kapható.

Kiváló minőség, konzolosoknak is

A vezetékes változatok, a Razer BlackShark V2 X, ami 3,5 mm-es audio jack csatlakozón keresztül kompatibilis a PlayStation és az Xbox rendszerrel, HyperClear kardioid mikrofont tartalmaz, és ugyanazokat az 50 mm-es Razer TriForce meghajtókat használják, mint a vezeték nélküli modellek. Ezek a fejhallgatók a vezeték nélküli modellekhez hasonló hangminőséggel rendelkeznek, de könnyebbek, 250 g-mal, és csak fekete színben lesznek kaphatók.

Mintha csak esport-versenyről mászott volna elő – Razer

Az árcédulák a piaci viszonyokhoz képest egészen emészthetőre sikeredtek, a V2 Pro fejesek ajánlott fogyasztói árát körülbelül 85 ezer forintban határozták meg, míg a V2 X-eket 45 ezer forintért tervezi árulni a Razer.

A prémium modellek, a BlackShark V2 Pro, valamint vezetékes megfelelőik, a BlackShark V2 X a tervek szerint 2024. május 31-én fognak felkerülni a boltok polcaira.

Ezt olvastad már?

Gigaakciókkal készül a Sony a PlayStation tulajdonosoknak

×