Sok-sok ezer forint helyett most teljesen ingyen adják a világ egyik legmeditatívabb játékát, a mezőgazdász szimulátor Farming Simulator 22-t.


Bódi Dániel

2024.05.23. – A Steamen általában 7700 forintba, az Epicen pedig 6800 forintba szokott kerülni a szupermeditatív és edukatív mezőgazdász szimulátor, a Farming Simulator 22, most azonban egyetlen petákot sem kell kifizetni érte.  És nem csak egy szimpla próbaidőszakról, vagy egy nagyobbacska demóról, hanem a teljes játékról van szó, amit mához egy hétig lehet ingyen bezsebelni – aztán örökre megtartani.

Nyilván és természetesen az Epic Games Store jóvoltából, aminek legújabb ingyenjátéka a farmermóka, amiben az ember az alapjaitól ismerheti meg a mezőgazdaság csínját-bínját. Vetés-aratás, traktor és kombájn vásárlás, a termények megfelelő gondozása majd tárolása mind-mind a mi feladatunk lesz. A játék során pedig tényleg mindent ki- és megtanulhatunk, kezdve azzal, hogy mire való egy traktor, hogyan működik egy aratógép, mikor, miért és hogyan kell betakarítani a terményt, vagy hogy miként kell megmunkálni a termőföldet.

A Farming Simulator 22 egy mély és komplex szimulátorjáték, ami nem csak azok számára lehet érdekes, akiket egy kicsit is érdekel a gazdálkodás, hanem azoknak is, akik egy meditatív, nyugtató játékélményre vágynak egy hosszú ledolgozott munkanap után. Kivéve persze, ha pont a földekről huppant a PC elé. A Farming Simulator 22 tehát május 23. és 30. között teljesen ingyen berámolható az Epic Games Store-on, ha pedig a könyvárunkhoz adtuk, akkor már örökre ott is marad, bármikor elveszhetünk a termőföldek nyugodalmas tengerében.

Ezt is olvasd el:

Munkára fel! – Ez az utóbbi 5 év 5 legjobb városépítő játéka

×