A Warzone Season 4 május 29-én startol el. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem maradnak új fegyverek nélkül a COD játékosok.

2024.05.23. –A Call of Duty fejlesztői május 20-án játék érkező újdonságainak egy részét. Ahogy az lenni szokott, a Warzone x Modern Warfare III Season 4 frissítése előtt megismerkedhetünk majd az elmaradhatatlan fegyverváltoztatásokkal is. A nerfek, buffok szinte borítékolhatóak, ám ezekre csak május 29-én, valamikor a délutáni órákban derülhet majd fény. A fejlesztők ezeket tudatosan az utolsó órákra időzítik már hosszú ideje.

A Season 3 több olyan fegyvert is magával hozott, melyek uralták a WZRanked toplistáját, ám egyre több Modern Warfare II fegyver is kezd visszaszivárogni a legjobb opciók közé. Az biztos, hogy a fejlesztők a Modern Warfare III fegyvereket részesítik előnyben továbbra is. Akár in-game statisztikákat, akár küldetéseket nézünk, bizony a MW II opciók továbbra háttérbe szorultak, bár az is igaz, hogy a Season 3 során egyre többször kerültek szóba. Aggodalomra semmi ok, a Season 2 és Season 3 is szépen bővítette a felhozatalt. Ez alól a Season 4 sem kivétel, ráadásul egy igazán ikonikus fegyvert is magával hozhat a soron következő frissítés. A fegyverek nevei már korábban napvilágot láttak, így érdemes lehet velük közelebbről is megismerkedni.

Ismerkedjünk meg a Season 4 érkező Warzone és Modern Warfare III fegyvereivel

Superi 46 (Submachine Gun, a Season 4 első órájától, Battle Pass Sector 6)

Egy SMG-ről beszélhetünk, ám pisztoly kalibert használ. A fejlesztők nem titkos terve, hogy tovább erősítsék az amúgy sem gyenge közelharci repertoárt. A Superi 46-nak minden esélye meglesz, hogy csatlakozhasson a meta fegyverek sorába. A fejlesztők még közepes távolságban is remek pontosságot, az átlagosnál jobb visszarúgást és brutális sebzést ígérnek. Könnyen lehet, hogy eddig tartott a Striker 9 aranykorszaka.

Kar98k (Marksman Rifle, a Season 4 első órájától, Battle Pass Sector 5)

Az FPS játékok egyik legikonikusabb fegyveréről beszélhetünk. Legutóbb a Call of Duty: Vanguard érában találkozhattunk vele, a Modern Warfare III-ban a Marksman Rifle kategóriát bővíti majd. A veterán játékosok jól tudják, hogy egy igazán pontos fegyver érkezik a játékba, mely remek sebzéssel, gyors ADS sebességgel és viszonylag visszafogott flinch animációval rendelkezik. Nagy eséllyel ez lehet majd az új Quick Scope bajnok is.

Reclaimer 18 (Shotgun, a szezon közepétől)

A veterán Call of Duty játékosoknak szintén egy ismerős fegyver lehet. Shotgunhoz mérten közelharcokban villanhat nagyokat, legutóbb a Black Ops Cold Warban bukkant fel. Az újraalkotott variáns fél-automata tüzelési móddal csalogatná magához a játékosokat. Fontos azonban kiemelni, hogy várhatóan csak a Season 4 Reloaded frissítéssel érkezik meg.

Sledgehammer (Melee, a szezon közepétől)

Az aktuális Call of Duty játékért a Sledgehammer Games csapata felel, így nem is lehetne aktuálisabb egy pörölykalapács behozatala a játékba. Már ránézésre is tekintélyt parancsoló. Lehet, hogy nem ez a leggyorsabb melee fegyver, ám, ha betalál, akkor nem sokat fog majd kérdezni.

A fenti fegyverek mellett összesen 8 Aftermarket Part is érkezik majd, melyek szintén új színt vihetnek bele a játék metájába, gyakorlatilag új fegyvereket teremtve. A fegyverek feloldása gyerekjáték lesz majd, hiszen a Kar98k és a Superi 46 az új Battle Pass szektoraiban bújik majd meg. Az szinte teljesen garantálható, hogy a Kar98k akkor is a népszerűségi listák élére ugorhat, ha a nyers ereje ezt nem is teszi indokoltá. Az első napok, hetek választ adhatnak majd arra is, hogy milyen erőt képviselnek az újdonságok. A Season 4 május 29-én debütál a szervereken, magyar idő szerint 19:00 óra környékére érdemes belőni az indulás idejét.

Forrás: COD BLOG

Ezt olvastad már?

Remek jutalmakkal érkezik a Warzone Season 4 Ranked módja

×