Több PC-s modot is bevetettek annak érdekében, hogy a Ghost of Tsushima ilyen lenyűgözően nézzen ki. Te is megteheted, de erős gép kell hozzá.

2024.05.23. – Az igazság az, hogy a Ghost of Tsushima még PlayStation 4-en sem volt csúnya, sőt kiválóan bizonyította, hogy mire is képes a konzol, ami több mint 10 éve jelent meg. Nem is olyan rég azonban a játék megjelent PC-re is, így végre azt is megtudhatjuk, hogy mit is lehet igazán kihozni belőle, ha kikerül a konzol korlátai közül. A Sucker Punch művét most elkapták a modderek.

Ghost of Tsushima

A modder Broken Dream célja egyértelműen az volt, hogy megnézze, mit is lehet ebből a játékból kihozni grafikai szinten. Így sor vizuális modot kombinált a játékban, beleértve a ray tracinget is, hogy létrehozza a talán leglenyűgözőbb vizuális élményt PC-n. Ahhoz, hogy nálad is működjön, az egyik legjobb videokártyára lesz szükséged, vagyis egy Nvidia GeForce RTX 4090-re, amivel te is elérheted a modot, hogy a Ghost of Tsushima új szintre lépjen. Persze egyik mod sem ingyenes, ami érthető, tekintve hogy milyen nagy munka létrehozni őket. Mondjuk elég támogatni a készítőket, és le is töltheted.

Így néz ki

Bár a modderek nem törekedtek a fotórealizmusra, a modok eléggé feltúrbózták a játék látványvilágát. A PC-port sokkal részletesebb lett, javult a megvilágítás, a köd, a mélységélesség is. Az alábbi videóban az RTX 4090 mellett egy Intel Core i7 14700K és 32 GB Corsair Vengeance RAM pörög a játék közben. A képkockasebesség 8K felbontásban, Nvidia DLSS 3-mal „60fps körül” volt.

Ez is érdekes lehet:

Így derítheted ki pillanatok alatt, hogy milyen alaplap van a gépedben

 

×