A Warzone felhozatala ismét átalakulhat, hiszen május 29-én megérkezik a Season 4. Addig azonban érdemes lehet a szórakozásra helyezni a hangsúlyt.

2024.05.23. – A Warzone és Modern Warfare III soron következő, nagy frissítése május 29-én élesedik. A fejlesztők a szokásosnál előbb, több mint egy héttel a megérkezése előtt nyilvánosságra hozták a változások listáját. Ezek jelentős részét még azon melegében ki is gyűjtöttük. A programozók adósak néhány bejegyzéssel még, ám a nerfeket és buffokat például csak a frissítést megelőző órákban ismerheti meg a közösség. A Season 3 utolsó napjait éljük tehát, melyet már minden Warzone rajongó egy fokkal lazábban kezel, mint az első napokat.

A Season 3 egy dologban biztosan segített, hiszen a Modern Warfare II vizuális visszarúgásán is javítottak a fejlesztők. Már február környékén is elkezdtek visszaszivárogni a Modern Warfare II játékszerek a Warzone módokba, ám ez az áprilisi frissítés adta meg az utolsó löketet. Egyre több, korábbi sztárfegyverről derül ki, hogy az új érában is megállják a helyüket. Ezúttal is egy ilyen fegyver kerül górcső alá a Warzone soha nem pihenő szakértőinek, tartalomgyártóinak köszönhetően.

Garantált pusztítást nyújt a Warzone fegyver

WhosImmortal a szezon utolsó napjaiban sem áll le a videók gyártásával. Ebben az időszakban már a játékosok is jóval lazábban ugranak be az egyes meccsekre. A heti küldetéseket teljesítették, a Battle Pass kimaxolva, így már csak a garantált szórakozásra kell ügyelni. Könnyen bele lehet unni a metafegyverekbe, még akkor is, ha a Season 3 során a Warzone felhozatala szinte kéthetente átalakult. A Tempus Torrent hatalmas népszerűségnek örvendett az előző érában, úgy tűnik azonban, hogy mostanra beérett MW III körülmények között is. A TTK értéke remek, akár még messzi célpontokat is pillanatok alatt letörölhet a szerverről. Szerencsére ezúttal sem maradtunk attachment ajánlás nélkül, az alábbi kiegészítőkkel érdemes próbálkozni, ha biztosra szeretnénk menni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 50-round drum
  • Ammunition: 7.62x51mm High Grain

Nerfek, buffok már nem várhatóak a Season 3 utolsó néhány napján, így a jelenlegi erősorrendre érdemes alapozni a Season 4 megérkezéséig.

Ezt olvastad már?

Négy fegyverrel és Urzikstan újdonságokkal érkezik a Warzone Season 4

 

×