Hamarosan kezdetét veszi az idei év egyik legnagyobb PlayStation-akciója, amiben szinte mindent jóárasít a Sony.


Bódi Dániel

2024.05.22. – Játékbejelentésekkel nem, de gigaakciókkal nagyon is készül a PlayStation tulajdonosoknak a Sony. Az általában (az esetek 99,9%-ában) roppant jól informált Billbil-kun szerint ugyanis jövő héten, május 29-e környékén durrantják be az idei Days of Play eseményt, ami nemcsak kiváló játékakciókkal, hanem a szokásokhoz hűen sok-sok minden más jóárasítással próbálja csontosra szipolyozni a játékosok bankszámláját.

A Dealabs francia szerkesztője szerint a Days of Play 2024 május 29-én veszi kezdetét és egészen június 12-ig fog tartani, ez idő alatt pedig kedvezményesen lehet majd előfizetést vásárolni a PlayStation Plus játékszolgáltatás különböző csomagjaira, természetesen óriási árleszállítást kapnak majd a PS-játékok is a PS Store-ban, valamint a Sony hardverei is olcsóbbak lesznek, kezdve a kontrollerekkel, a PS VR fejeseken át egészen a PS5 konzolokig.

Hogy az árleszállítások mértéke mekkora is lesz pontosan, azt majd csak az esemény indulása után fogjuk megtudni, ami biztos, hogy érdemes lesz félretenni néhány ezer forintot, hiszen mindenki fog találni magának való kütyüt, amit az eredeti árának töredékéért szerezhet be majd két héten keresztül.

Ezt is olvasd el:

A Sony 7 legnagyobb bűne, amit valaha elkövetett a PlayStationnel

×