Ahogy azt sejteni lehetett, a Call of Duty fejlesztői május utolsó napjait sem hagyják kiaknázatlanul. Egy különleges weboldal élesedett.

2024.05.22. – Az elmúlt időszakban egyre több jel utalt arra, hogy az Activision és a Microsoft hamarosan elkezdheti az idei Call of Duty cím marketing hadjáratát. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a Black Ops sorozatot bővítheti majd az idei cím, a Gulf War, azaz az öbölháború korszakával megfűszerezve. Könnyen lehet, hogy ez lesz az első játék a franchise történetében, mely közel négy évig készült a Treyarch műhelyében. A Modern Warfare III és az azt övező kapkodás alapján talán nem is baj, hogy az Activision bőséges időt ad a fejlesztésre.

Az már április utolsó napjaiban kiderülhetett , hogy az idei Xbox Games Showcase eseményt követően extra információkat kaphatunk az idei COD címről. Szintén nem titok, hogy a fejlesztők a Season 4 során in-game eseménnyel fűszereznék meg a leleplezést, éppen úgy, ahogy az elmúlt 2-3 évben tették. Május 22-én azonban hivatalosan is elstartolt az új Call of Duty éra felvezetése, hiszen megérkezett az első teaser.

Tényleg a Black Ops 6 lehet az idei Call of Duty játék címe

A május 22-én élesedett, https://thetruthlies.com nevet viselő weboldal egy interaktív felületet kapott. A bemutató fő elemét a fentebb is látható, körülbelül 40 másodperces videó adja. A COD fejlesztői azonban nem álltak meg itt, a játék nevére is elég erős utalásokat tettek. A weboldalon szereplő TV csatornái között szabadon lépkedhetnek az odatévedt rajongók, ám a hatodik csatornát nem követi már másik. Ez sem véletlen, hiszen a játék címe a korábbi szivárgások alapján a Call of Duty: Black Ops 6 lesz majd. Az elkövetkezendő hetekben érdemes lehet számítani még néhány apróságra, a marketinggépezet bizony erőteljesen beindult.

Ezt olvastad már?

Remek jutalmakkal érkezik a Warzone Season 4 Ranked módja

×