A Modern Warfare III metája sokkal lassabban változik, mint a Warzone felhozatala, ám itt okozhatnak meglepetést a fejlesztők.

2024.05.21. – Május 29-én érkezik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Ezúttal egy hatalmas csomagról beszélhetünk, hiszen a Season 4-et hivatott elstartoltatni. Ennek megfelelően sokan azt gondolták, hogy a fejlesztők májusban már csak és kizárólag az újdonságokra fókuszálnak. Ez azonban nem így volt, május közepén több olyan Call of Duty frissítés is érkezett, mely az éppen aktuális metára is negatív hatást gyakorolt. Nem csak a Battle Royale mód, de a fizetős játékmód rajongóinak is oda kell figyelnie az éppen aktuális változásokra.

Ezúttal a fejlesztők a DG-58 LSW-t vették célpontba a Modern Warfare III frissítés keretein belül. A fegyver TTK értékét, azaz az öléshez szükséges idejét alakították úgy, hogy a Season 3 Reloaded előtti állapotokat kapja vissza. Ez nagy érvágás az LMG-nek, hiszen a Reloaded több szintű erősítést hozott számára, ráadásul mindeközben sokkal pontosabbá is tették a fejlesztők. Ennek köszönhetően május első napjától a legjobb fegyverek közé került a Modern Warfare III felhozatalában. Úgy tűnik azonban, hogy nem kell teljesen lemondani a fegyver erejéről.

Ezzel a kiegészítővel még mindig erős a Modern Warfare III LMG

A játékosok egy-egy ilyen jellegű frissítés után két dolgot tehetnek. Az első, megúszós lépés, hogy teljesen új fegyverek után néznek. A második pedig az, hogy megpróbálják a rendelkezésre álló attachmentekkel ismét ütős formába varázsolni az egykori kedvencet. Ez néha összejön, ezúttal is az egyik Aftermarket Part sietett a Modern Warfare III játékosok segítségére. Ahogy sejteni lehetett, a JAK Nightshade Rifle Kit keltheti ismét életre a DG-58 LSW-t:

  • Conversion Kit: JAK Nightshade Rifle Kit
  • Muzzle: Zehmn35 Compensated Flash Hider
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Stock: Recoil Reduction Buttplate
  • Rear Grip: Varanus Steady Grip

Az „eredeti” DG-58 LSW egy igazi LMG-AR hibrid volt, ám a JAK Nightshide Rifle Kit teljesen AR-t varázsol a fegyverből. A tárkapacitás és a visszarúgás ezt kicsit megszenvedi, ám a mobilitás és a fegyver kezelése sokat javul, így még akár a metában is maradhat.

Ezt olvastad már?

Így készítsd el a Windows telepítőd – Pendrive-tól a finomhangolásig

 

×