A Call of Duty Season 4-et felvezető marketinghadjárat már kezdetét is vette. A Kar98k mellett egy ikonikus karakter is visszatérhet.

2024.05.20. – Május 29-én kezdetét veszi a Call of Duty soron következő szezonja. A Warzone, a Zombies és Modern Warfare III játékosok is várhatják az új frissítést, minden játékmódra jut valami. A multiplayer módban ezúttal is számíthatunk majd új pályákra, ám az ingyenes Warzone ezúttal nem kecsegtet friss helyszínnel. Nem is csoda, hiszen Season 2-ben és Season 3-ban is visszatért két korábbi sziget. A szokásos Battle Pass tartalom ezúttal sem marad majd el, ám átfogó képet csak a frissítést megelőző napokban kaphatunk.


Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Call of Duty fejlesztői ne csepegtetnének el egy-két információt. Ide sorolhatjuk a hosszú hétvége alatt leleplezett, ám korábban már pletykált Gundam együttműködést is. Szintén megerősítést nyert az utóbbi napokban, hogy egy ikonikus fegyver is visszatérhet a Warzone és Modern Warfare III harcmezőkre. A COD tartalomgyártói Kar98k-ra utaló ajándékcsomagot kaptak, a Sniper lehet a Season 4 egyik nagy sztárja. Szerencsére május 20-án sem pihentek a COD fejlesztői, napvilágra hozták az új szezon borítóképét, majd később egy rövidke videót is.

Soappal erősítene a Call of Duty Season 4

A Modern Warfare III kampány végén Soap jobb létre szenderült. Úgy tűnik azonban, hogy a Season 4 történetszála ezen változtatna, hiszen a borítón központi szerepet kapott az Operator. A közösség teljesen értetlenül áll a videó előtt, hiszen a legtöbb esetben a játék történetét befolyásolják az egyes szezonok is. Remek kérdés, hogy a fejlesztők milyen módon élesztik fel a karaktert, hiszen nem csak elhunyt a kampányban, de el is hamvasztották. Előfordulhat, hogy ezúttal tényleg csak az emlékének akar hódolni a fejlesztői csapat és nem lesz hatása a történetre. A Call of Duty világa azonban nem ismert lehetetlent, hiszen Snoop Dogg is remekül megfér Homelander mellett a játékban.

Update: azóta megérkezett a bővebb patchnotes is, melyet >IDE< kattintva olvashatsz el.

Ezt olvastad már?

Erre a 23 szuper játékra teljesen ingyen, fizetés nélkül vetheted rá magad

×