A Call of Duty negyedik szezonja május 29-én startol el. A Warzone fejlesztői a megszokottnál korábban mutatták be az újdonságokat.

2024.05.20. – Május 20-án felpörögtek az események, már ami a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III negyedik szezonját illeti. A délután első felében először csak egy kép, majd egy rövidke mozgókép érkezett. Sokan azt gondolták, hogy a többi információt csak a hét második felében kapja meg a közösség, ám nem is tévedhettek volna nagyobbat. A Call of Duty fejlesztői röviddel 19:00 után a teljes Season 4 roadmapet napvilágra hozták. Az utóbbi időszakban sokszor ezt csak pár nappal a frissítés előtt tették meg, ezúttal azonban több mint egy héttel a csomag debütálása előtt esett be az információ-cunami.

Warzone Season 4 Roadmap

Warzone Season 4 Roadmap

A Warzone és Modern Warfare III életének szempontjából fontos frissítés lehet a Season 4. Nem csak az érkező újdonságok vihetnek új színt a játékba, de nagy eséllyel a 2024-es Call of Duty címet is leleplezhetik majd június első felében a fejlesztők. Ezt pedig egybekötötték egy remek in-game eseménnyel az elmúlt években, így várhatóan idén sem lesz ez másképp. Nézzük azonban azokat a Warzone újdonságokat, melyeket már teljesen biztosra vehetünk.

Az új fegyverek

A fegyverek közösek a Call of Duty: Modern Warfare III, Warzone és Mobile játékmódokban. A Warzone metájába azonban sokkal jobban beleszólhatnak ezek az újdonságok, így érdemes lehet listába szedni azokat:

  • Superi 46 (Submachine Gun, Megjelenés napjától, Battle Pass Sector 6)
  • Kar98k (Marksman Rifle, Megjelenés napjától, Battle Pass Sector 5)
  • Reclaimer 18 (Shotgun, Szezon közepétől)
  • Sledgehammer (Melee fegyver, Szezon közepétől)

Jól látható, hogy igazán színes felhozatallal bővül Season 4-től a Warzone repertoárja. A Kar98k érkezését már néhány napja megerősítette a fejlesztői gárda, ám a többi fegyver kilétét nem lehetett ismerni. A fegyverekkel közelebbről is megismerkedhetünk az elkövetkezendő napokban.

Urzikstan változások

A Warzone játékosok jogosan érezhették azt, hogy a fejlesztők az elmúlt időszakban a Resurgence módot helyezték előtérbe. Ez bizony így is volt, ám a negyedik szezon változtatna ezen. Több szinten is fejlődik a pálya, a Gulag sem marad teljesen a régi. A szezon során némi átalakítást kapnak Urzikstan bunkerei, még több izgalmas loot várhatja az arra tévedő játékosokat

A Gulag pedig több „Silo” variánssal is bővül majd, teljesen véletlenszerű, hogy épp melyik mini-pályán kell majd a játékosoknak küzdeniük a visszatérésért. Teljesen más kialakítás jellemzi az egyes variánsokat. Nem várt izgalmakat hozhat ez a változtatás, hiszen így nem lesznek egyhangúak az 1v1 összecsapások. Popov Power területén is több kisebb-nagyobb változtat várja majd a játékosokat, sőt, minél közelebb érünk a Season 4 közepéhez, annál több furcsaság tűnhet majd fel a mapon.

És a többi Warzone újdonság

A fejlesztők még adósak néhány extra blogbejegyzéssel május 29-ig, ám Warzone a újdonságok sora itt még nem ért véget. Nézzük is, hogy mire számíthatunk még:

  • A patch notes alapján a Ranked mód Rebirth Island szigetén marad.
  • A frissítés napján élesedik a Buy Back Royale Solos, természetesen Urzikstan pályáján
  • Visszatér a Specialis Perk Package és a Foresight Killstreak Urzikstan területére
  • Új küldetésekre is lehet majd számítani a napi és heti feladatok mellett, ez a Warzone Rewards nevet viseli majd
  • Érkezik egy új jármű, a Polaris PZR Pro R is
  • Nyolc új Aftermarket Part bővíti a játék felhozatalát
  • Urzikstanon debütál a Tactical Sprint Boots Perk is, mely végtelen Tactical Sprint sebességgel és fall damage enyhítéssel ruházza fel a tulajdonosát
  • Érkeznek a Loot Hot Zone területek. A megjelölt helyeken jobb loot várhat a játékosokra, ám több veszélyre is lehet számítant, hiszen mindenki ide akar majd ugrani.
  • Elstartol a Gundam kollaboráció.

A fentiek mellett természetesen új skinekben, extra együttműködésekben sem lesz hiány. A szezon második felében pedig egy szuper titkos kollaboráció érkezhet a játékba.

Forrás: COD BLOG

Ezt láttad már?

Erre a 23 szuper játékra teljesen ingyen, fizetés nélkül vetheted rá magad

×