A Netflix hosszú hetekig hagyta szenvedni a rajongókat, akik már okkal kezdtek félni, hogy a teljesen félbe hagyott sztorit sohasem fogják elvarrni.

Gábor János

2024.05.19. – A San-Ti talán még 400 évig nem érkezik meg a Földre, de szerencsére nem kell olyan sokáig várni a A 3-test-probléma folytatására. A Netflix a héten végre bejelentette, hogy a David Benioff és D.B. Weiss (Trónok harca), valamint Alexander Woo (A rém, True Blood) által készített, megosztó, de alapvetően észbontó sci-fi dráma újabb vadonatúj epizódokkal tér vissza a streaming szolgáltató kínálatába.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt az epikus történetet végig el tudjuk mesélni”

– osztotta meg közleményben Benioff, Weiss és Woo. „Amióta csak elolvastuk Liu Ce-hszin csodálatos trilógiájának utolsó oldalát, azt reméltük, hogy magunkkal vihetjük a nézőket az univerzum végére. Hát itt vagyunk!”

Forrás: Netflix

De most akkor 2, vagy 4 évadot enged a Netflix?

Érdemes olvasni a sorok között, mert a showrunnerek nyilatkozata arról árulkodik, hogy nem egyszerűen egy második évad kapott zöld utat a Netflix fejeseitől, hanem a teljes regényfolyam feldolgozása, amiről Benioffék korábban azt mondták, kb. négy évadban tudnak végrehajtani. Ha a teljes tervre rábólintottak, akkor már érthető, miért töprengtek rajta hetekig: úgy tudni,

A 3-test-probléma minden idők legdrágább produkciója a streaming szolgáltatónál (feltehetőleg 5-15 millió dollárba került, minden egyes epizód), és a folytatása, illetve a befejezése se lesz olcsóbb.

A Netflix New York-i Upfront prezentációján Bela Bajaria tartalomért felelős vezető erősítette meg, hogy a 3 Body Problem folytatódik, de minden más részletet egyelőre titokban tartanak, beleértve az évadok és epizódok pontos számát is.

Ezt se hagyd ki:

Tövig rágott köröm jöhet? 7 szuperizgalmas kémfilm a Netflix kínálatából

×