Végre tényleg olyan fotók szivárogtak ki a The Witcher sorozat 4. évadának forgatásáról, ahol már Liam Hemsworth látható Geralt szerepében.

2024.05.17. – Valamiért tényleg nagyon nem örülnek a rajongók annak, hogy Henry Cavill helyett Liam Hemsworth tetszteleg majd Geralt szerepében a The Witcher sorozat 4. évadában. Nem is olyan rég egy kaszkadőr képe szivárgott ki a sorozat forgatásáról, ahol már lehetett látni a Geralt jelmezt. Mondanom sem kell, azon is sokan kiakadtak. Nemrég viszont olyan forgatási képek jelentek meg a neten, ahol már valóban Liam látható.

Új Geralt

Ami azt illeti, a képeknek köszönhetően most láthatjuk először Liam Hemsworth-öt Geralt szerepében. Már 2022 októbere óta tudjuk, hogy a sorozat sztárja, Henry Cavill távozik, a helyére Hemsworth kerül. Bár arról még nem sokat tudunk, hogy hogyan alakul a történet, végre láthatjuk, hogyan néz ki Liam a szörnyvadász szerepében. És igen: az új évadban ismét lesz egy ruhaváltás, de persze a fehér haj marad.

A kiszivárgott fotók a SplashNews fotóügynökségnek köszönhetők, melyek között akciójelenet is látható. Hozzáteszem, hogy egyes képek esetében nem 100%, hogy Liam látható, lehet, hogy egy kaszkadőr. Akárhogy is, vannak képek Liamről lazább Witcher öltözetben és teljes páncélzatban is. A képek alapján a jelenet egy korábbi esemény újraalkotása. A tavaly júliusban megjelent harmadik évad hatodik epizódjában Geralt a gonosz varázsló Vilgefortz (Mahesh Jadu) ellen harcol a tengerparton, aminek az a vége, hogy a Geralt eléggé kikap. A forgatásról készült képek alapján úgy tűnik, mintha itt újraalkotnák ezt a jelenetet, talán egy visszaemlékezéshez.

SplashNews.com

SplashNews.com

SplashNews.com

SplashNews.com

Ami azt illeti, még semmit nem tudunk arról, hogy Liam milyen lesz a szerepben, a rajongók valamiért mégsem elégedettek. Sokak szerint a sorozat már sosem lesz olyan jó, mint az első évad. Neked mennyire jön be?

Ezt láttad?

Máris támadják az új Assassin’s Creedet a fekete szamuráj miatt, pedig tényleg létezett

×