A sikeres első időszak után érkezik a Magyar Telekom sajátmárkás okostelefonjának második generációja. Hamarosan itt a T Phone 2!

2024.05.17. – A Magyar Telekom körülbelül másfél éve jelentette be, hogy saját márkás telefonok gyártásába kezd. Ezek a készülékek emiatt sokkal megfizethetőbb áron kerülnek értékesítésre, mint például a márkás iPhone-ok, Samsung Galaxyk, egy szóval a konkurensek. A Telekomnak ezzel az a célja, hogy versenyképes okostelefonokkal lássa el azokat, akiknek szűkösebb a pénztárcája, de nem szeretnének lemaradni a modern világ adta lehetőségektől. Hogy képesek- e a T Phone-ok on the go videovágásra, mint az iPhone-ok, vagy félelmetesen részletes, ultranagy felbontású képek készítésére, mint például egy erre szakosodott Galaxy? A válasz természetesen nem, viszont mindent tudnak, amit egy alapfelszereltségű okostelefonnak tudnia kell, s még talán az is lehet, hogy egy kicsivel többet is.

Érkezik az új generáció

Valószínűleg jó ötletnek bizonyult a saját készülékek kiadása, ugyanis a Telekom bejelentette, hogy hamarosan érkeznek a T Phone 2-k, amik az első generációs modellek erősebb, fejlettebb utódai lesznek. Épp úgy, mint a márkás telefonok esetében, itt is több verziót kap egy adott generáció, így a T Phone 2 is normál, illetve Pro változatban lesz kapható.

telekom

A T Phone 2 alapmodell egy 6,6 hüvelykes LCD kijelzővel kerül forgalomba. A T Phone 2 Pro esetében egyrészt nagyobb a panel (6,8 hüvelykes), másrészt szebb is (AMOLED). A 120 Hz-es képfrissítési ráta mindkét mobilnál adott. A modellek Snapdragon 6 Gen 1 processzorral rendelkeznek. Az okostelefonok 128 GB vagy 256 GB tárhellyel, valamint kettős SIM-támogatással (nano SIM és eSIM) érkeznek. A T Phone 2 hátulján három, míg a T Phone 2 Pro hátlapján négy lencse van, a fő szenzor mindkettőnél egy 50 megapixeles egység. Az előlapi kamera az alapmodellben 8 megapixeles, a Pro-ban már 16-os. – írja az új készülékekről a HVG.

Színek szempontjából nem lesz hatalmas a választék, az alapmodell szürke, míg a T Phone 2 Pro kék színben fog érkezni. Előbbi 60 ezer forintos listaárat kapott, míg a Pro 100 ezer forintosat. Itt persze érdemes megemlíteni, hogy díjcsomag előfizetésekkel szignifikánsan lejjebb lehet majd tornászni ezeket az árakat. Az új T Phone-ok értékesítését május 23-án indítja el a Telekom, tíz európai országban.

Ezt olvastad már?

Végre látható Liam Hemsworth, mint Geralt, a Witcher fanok aggódnak

×