Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a LEGO Horizon Adventures lényegében a Horizon Forbidden West LEGO változata lesz. Alig várjuk!

2024.05.17. – Jó hírünk van azoknak, akik szeretik a PlayStation Horizon játékokat és a LEGO-t is. Egy jól ismert iparági bennfentes ugyanis az elmúlt órákban azt mondta: készülhet egy olyan Horizon játék, ami LEGO környezetben kalauzol el minket az utópikus világba. Azt régóta tudjuk, hogy a Sony-nak igen nagy tervei vannak a Horizon frachise-al, többek között egy élőszereplős sorozat is tervben van. Arra azonban szerintem kevesen számítottak, hogy LEGO videojáték készül.

LEGO Aloy

Az első pletykák a projekt létezéséről május 11-én bukkantak fel, amikor Kurakasis közölte, hogy a Sony és a LEGO „készít valamit” egy „jól ismert” PlayStation franchise-hoz kapcsolódóan. Először sokan azt hitték, hogy a Tallneck után kapunk még egy Horizon LEGO-t. Aztán Tom Henderson, jól ismert szivárogtató és bennfentes nem sokkal később azt állította, hogy ez a „valami” egy LEGO Horizon videojáték lesz. Május 16-án aztán újabb hírek láttak napvilágot.  Henderson leleplezte az állítólagos játék címét is. A LEGO Horizon Adventures lényegében a Horizon Forbidden West LEGO változata lehet. Henderson úgy tudja, hogy a játék leleplező trailere már elkészült, már 2024 áprilisában, szóval nem lehet messze a hivatalos bejelentés.

Simán lehetséges tehát, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő PlayStation Showcase alkalmával már láthatjuk is az új LEGO játék előzetesét. A LEGO Horizon Adventures mellett talán a Bloober Team Silent Hill 2 remake-je is látható lesz, sőt a Ghost of Tsushima 2 szintén része lehet az eseménynek, a legújabb hírek szerint ugyanis a Sucker Punch következő nagy projektje is készülőben van.

A leendő LEGO Horizon játék feltehetően PlayStation exkluzív lenne, legalábbis az elején. Ám mivel a LEGO már régóta elkötelezett a többplatformos játékkiadás mellett, és a Sony 2020-ban elindította a PC-port áradatot, a LEGO Horizon Adventures biztos megjelenik majd PC-re is.

Ezt láttad már?

Végre látható Liam Hemsworth, mint Geralt, a Witcher fanok aggódnak

×