Az elmúlt időszakban több pletyka is felmerült a visszatérő Warzone fegyverekkel kapcsolatban. Most már hivatalos igazolást is nyert az egyik.

2024.05.16. –A Warzone és Modern Warfare III jelenleg a Season 3 utolsó heteit tapossa. Még május végén megérkezhet a soron következő szezon, mely biztosan rengeteg újdonságot rejt majd magában. Abban szinte biztosak lehetünk, hogy új Warzone pálya nem érkezik, hiszen a Season 2 és Season 3 jelentkezett már egy-egy visszatérő szigettel. A fejlesztők a hangsúlyt inkább az in-game tárgyakra és fegyverekre helyezhetik át. Szintén számíthatunk egy eseményre is, ahol a 2024-es Call of Duty címről ránthatja le a leplet a kiadó.

A fejlesztők április óta már a Warzone és MW III Season 4 előkészületeit végzik, hiszen két olyan fegyver is felbukkant a fájlokban, melyeket Season 3-ban már biztosan nem kapunk meg. Igazán ikonikus párosra sikerült bukkanni, hiszen a Kar98k és a SPAS-12 is ott figyel már a játékban, sőt, az STG44 is már a Call of Duty fájljaiban bujkál. A játékosok régóta kérik már a fejlesztőket, hogy hozzák vissza a Kar98k Snipert, mely talán nem csak a Call of Duty, de úgy általánosságban véve az FPS játékok is egyik legnépszerűbb fegyvere. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy mikor debütálhat az ikonikus sniper.

A Season 4 első napján érkezik a Kar98k Warzone-ba

A Warzone tartalomgyártói egy meglepetés csomagot kaptak a fejlesztőktől május 16-án. Látszólag egy ártatlan autónak tűnhet az ajándék, am ennél többről van szó. A csomagoláson több alkalommal is felbukkant a „Car”, a „98-as szám”, a „K” és a Bolt Into Action kifejezés, mely a Kar98k-ra és annak Bolt-Action tüzelési módjára utal. Nem utolsó sorban pedig a fejlesztők egy másik vicces tweetben is megerősítették, hogy tényleg visszatér az ikonikus sniper Warzone-ba. Remek kérdés, hogy a fentebb említett SPAS-12 visszatér-e vagy a szintén napokban felmerült STG44 lesz-e a Kar98k társa a Season 4-ben. Erre azonban legelőbb csak jövő héten kaphatunk választ. A Season 4 tehát várhatóan május 29-én érkezik a szerverekre, remélhetőleg az azt megelőző héten már hivatalos információkkal is gazdagodhatunk. 

Ezt olvastad már?

Máris támadják az új Assassin’s Creedet a fekete szamuráj miatt, pedig tényleg létezett

×